Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΒΑΣΙΛΙΚΗ "ΠΟΡΤΑ"

Μπορεί να είναι ο βασιλιάς της Σουηδίας, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να εξασφαλίσει ένα τραπέζι σε εστιατόριο της Γερμανίας. Κατέληξε να τρώει πίτσα με τη σύζυγό του
Λίγες ημέρες μετά το επεισόδια με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας σε καφετέρια στην Ιταλία, αυτή τη φορά σειρά είχε ο βασιλιάς της Σουηδίας.
Ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην πόλη Λάντενμπουργκ της ...
...δυτικής Γερμανίας αρνήθηκε να δώσει τραπέζι στον βασιλιά Κάρολο Γουσταύο της Σουηδίας και τη σύζυγό του Σίλβια, όταν έφθασαν για να γευματίσουν την Πέμπτη γιατί το εστιατόριο ήταν γεμάτο.
"Δεν έχω χρόνο να διαβάζω lifestyle περιοδικά όλη την ημέρα και γι΄αυτό δεν τους αναγνώρισα όταν μου ζήτησαν τραπέζι", δήλωσε η Ναντίνε Σελενμπέργκερ, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Zum Gueldenen Stern.
"Το εστιατόριο ήταν γεμάτο λόγω γαμήλιας δεξίωσης όταν εμφανίστηκε το βασιλικό ζεύγος", δήλωσε η Σελενμπέργκερ στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPΑ, γι΄αυτό τούς πρότεινε άλλες εναλλακτικές.
"Τώρα είμαστε οι ηλίθιοι του Λάντενμπουργκ", δήλωσε ο σύζυγός της Μίκαελ Σελενμπέργκερ που φοβάται για τη φήμη του εστιατορίου.
Ο Σουηδός βασιλιάς και η Γερμανίδα σύζυγός του, η οποία έχει γεννηθεί στην Χαϊδελγβέργη, κατέληξαν να τρώνε πίτσα στην πλατεία του Λάντενμπουργκ.
"Θα ζητήσουμε επισήμως συγγνώμη από το βασιλικό ζεύγος της Σουηδίας", δήλωσε ο Μίκαελ Σελενμπέργκερ.
Η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας δε σχολίασε το περιστατικό.
NEWS247.GR