Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ:ΜΕΝΕΙ Η ΕΡΑ...

...Κέρκυρας, λόγω του σημαντικού έργου που επιτελεί καθώς και της εθνικής και γεωπολιτικής σημασίας της λειτουργίας της.  
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
 «Με την παρουσίαση χθες  του σχεδίου για την αναδιάρθρωση της Δημόσιας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, η Κυβέρνηση προχωρεί στην δημιουργία ενός ισχυρού πλέγματος περιφερειακών ραδιοσταθμών με ενιαίο πλαίσιο προγράμματος, τοπικά χαρακτηριστικά και αναβάθμιση της ποιότητας τους.  Είναι δε ιδιαιτέρα θετικό  το γεγονός ότι η κυβέρνηση αντιλήφθηκε πλήρως την αναγκαιότητα για τη διατήρηση της ΕΡΑ Κέρκυρας, του σημαντικού έργου που επιτελεί καθώς και της εθνικής και γεωπολιτικής σημασίας της λειτουργίας της.  Επιπλέον,  με την διατήρηση του ...
...πομπού μεσαίων κυμάτων- ενός από τους πέντε που θα παραμείνουν σε πανελλαδικό επίπεδο- και τη δημιουργία ενιαίου προγράμματος  στα Ιόνια Νησιά,  δημιουργούνται οι ουσιαστικές προϋποθέσεις για την αναβάθμιση της δημόσιας ραδιοφωνίας, ικανής να προσφέρει ενημέρωση περιφερειακού χαρακτήρα που ενδυναμώνει τη συνοχή και τη διακριτή  φυσιογνωμία της  Περιφέρειας Ιονίων Νήσων».