Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΕ ΛΙΑΚΑΔΑ!


  Με λιακάδα αλλά και τη δροσιά των βοριάδων θα γιορτάσει η Ελλάδα τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας. Ωστόσο, στα ορεινά της Ηπείρου και της Πελοποννήσου ο καιρός φαίνεται πως θα κάνει παιχνίδια καθώς αναμένεται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες.
Με συνοδηγό… τον καλό καιρό θα ταξιδέψουνσήμερα και αύριο οι τελευταίοι ταξιδιώτες που θα αφήσουν πίσω τους τα μεγάλα αστικά κέντρα για να τιμήσουν τη γιορτή της Παναγίας. Σήμερα θα σημειωθεί μικρή...
... άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Την Κυριακή γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων στα βόρεια ορεινά.
Αναλυτικά, σήμερα, Σάββατο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Πελοποννήσου. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Τον Δεκαπενταύγουστο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.
Newsbomb.gr