Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ANONYMOUS ΓΙΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ

Δείτε τι έγραψαν στο προφίλ τους.
Δεν τρέφω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στο πρόσωπο του άγνωστου (κατ'εμέ) Κώστα Βαξεβάνη. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως μου είναι αντιπαθής. Αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ εδώ και αρκετά χρόνια κάνει το αυτονόητο. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν ΑΠΑΝΤΕΣ, αντί να κυνηγάνε το νέο iPhone, να σκέφτονται που θα πάνε διακοπές, που θα βγουν το Σαββατόβραδο, πως θα πληρώσουν την εφορία και το χαράτσι κ.ο.κ... 
...ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ λοιπόν, στα σκοτεινά χρόνια που ζούμε, αυτή τη στιγμή αναζητείται και καταζητείται από την "δικαιοσύνη", που εμείς, οι φορολογούμενοι και καταναλωτές, συντηρούμε με την καθημερινότητα και την απάθειά μας.
Δε θα προτρέψω ΚΑΝΕΝΑΝ να κάνει το αυτονόητο. Είναι χάσιμο χρόνου να προσπαθήσεις να πείσεις τον ηλίθιο γι'αυτό και είναι δεδομένο πως ο απλά σκεπτόμενος άνθρωπος θα πράξει ορθολογικά.
Κώστα Βαξεβάνη,
Προσωπικά, ως ένας εκ των διαχειριστών, σε στηρίζω απόλυτα στη συγκεκριμένη κατάσταση. Και δε θέλω να σε στηρίξω μόνο στα λόγια, αλλά κι έμπρακτα. Θεωρώ επίσης πως δεν είμαι ο μόνος που σκέφτομαι έτσι! Ζητώ λοιπόν να επικοινωνήσεις με οποιοδήποτε τρόπο με τη σελίδα των Anonymous - #OpGreece για να κινήσουμε τις πρέπουσες διαδικασίες. Η δικαιοσύνη δε γράφεται με στυλό, σε χαρτιά, από λαμόγια που νομίζουν πως κρατάνε τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ μοίρα στα χέρια τους. Η δικαιοσύνη είναι στη συνείδησή μας! Θα παλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γι'αυτή τη δικαιοσύνη. Και όχι από τους καναπέδες, αλλά στο δρόμο.
Φίλοι κι "εχθροί" της σελίδας,     
Κοινοποιήστε το παραπάνω μήνυμα. Συμπληρώστε ότι θέλετε... Δηλώστε την ΕΜΠΡΑΚΤΗ συμπαράστασή σας. Ο σκοταδισμός ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να νικήσει!
gossip-tv