Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

Εμφάνιση 3.jpg Ποιοι είναι και τι επιδιώκουν οι βάνδαλοι που κατέστρεψαν, τα ξημερώματα της Πέμπτης 22 Μαΐου, το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Ανουντσιάτα (Οκαζιόν);

Οι «γνωστοί άγνωστοι» δείχνουν με βία και με βανδαλισμούς τον πανικό τους, και τον πανικό του κατεστημένου που εκφράζουν και εκπροσωπούν.

Όποιοι κι αν είναι, «απ’ όπου κι αν προέρχονται», δεν μπορούν να ανακόψουν το μεγάλο ρεύμα ανατροπής που εκφράστηκε στις κάλπες στο νησί μας, και που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις επαναληπτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

Ό,τι κι αν επιδιώκουν, οι δημοκρατικοί πολίτες της Κέρκυρας δεν πρόκειται να παρασυρθούν σε ένα κλίμα όξυνσης και εκφοβισμού.

Εμφάνιση 2.jpgΜε δημοκρατικό ήθος, με νηφαλιότητα, αλλά με δυναμισμό και απόλυτη αποφασιστικότητα, ο λαός της Κέρκυρας θα επικυρώσει την απόφασή του: Αλλάζουμε σελίδα! Επιλέγουμε Αριστερά!

Αλλάζουμε σελίδα στο Δήμο της Κέρκυρας, υπερψηφίζοντας την δημοτική παράταξη της «Νέας Ριζοσπαστικής Κίνησης» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Νικολούζο.

Αλλάζουμε σελίδα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, υπερψηφίζοντας την περιφερειακή παράταξη της «ΑΝΑΣΑ» και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο.

Αλλάζουμε σελίδα, στέλνοντας δυναμικά μήνυμα ανατροπής του πολιτικού σκηνικού στη χώρα μας, μήνυμα για την θεμελίωση μιας άλλης Ευρώπης, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Υπερψηφίζουμε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές.