Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΕΠΤΑΝΗΣΑ:ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ

Xαιρετίζουμε τους πολίτες των Ιόνιων Νησιών, άντρες  και γυναίκες, που με την ψήφο τους στις Περιφερειακές εκλογές την Κυριακή 18 Μαΐου στέλνουν την ΑΝΑΣΑ στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών εκλογών, με μια μεγάλη αύξηση της δύναμής της.

Προχωράμε με αισιοδοξία στον δεύτερο γύρο των εκλογών της 25ης Μαΐου. Είμαστε «μια ΑΝΑΣΑ» από τη νίκη και την ανατροπή στην Περιφέρειά μας.

Καλούμε όλους-ες ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στις 18 Μαΐου να μας στηρίξουν ώστε να ολοκληρωθεί η δημοκρατική ανατροπή στα Ιόνια.

Θα πορευτούμε με σεβασμό στην λαϊκή θέληση, τις συμμετοχικές διαδικασίες, την  δημοκρατία, αλλάζοντας ριζικά το τοπίο στην Περιφέρεια των Ιονίων.

Οι πολίτες με την ψήφο τους έδωσαν και θα δώσουν και την Κυριακή 25ης  Μαΐου ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής των μνημονιακών πολιτικών, της κοινωνικής και οικονομικής καταστροφής της χώρας. Ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγώνα για μια νέα  πορεία της χώρας που αρχίζει από τις 26 Μαΐου.

Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη νίκη της ΑΝΑΣΑ, είναι προμήνυμα νίκης του λαού των Ιονίων. Η νίκη αυτή θα ολοκληρωθεί και θα κατοχυρωθεί με το αποτέλεσμα της επόμενης Κυριακής, που θα μας αναδείξει ως νέα Διοίκηση της Περιφέρειας Ιονίων. Μια νέα σελίδα ανοίγει για την Περιφέρειά μας. Με τους πολίτες πρωταγωνιστές.

Σας ευχαριστούμε.

Θόδωρος Γαλιατσάτος
υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων