Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ : Α Ξ Ι Ο Σ !!!

...ο Αριστερός Δήμαρχος Όλων των Κερκυραίων !!!

Ο Κώστας Νικολούζος θα είναι ο νέος Δήμαρχος της Κέρκυρας για την επόμενη πενταετία ,αφού κέρδισε στις χθεσινές  επαναληπτικές Δημοτικές εκλογές  την Μερόπη Υδραίου με ποσοστο 58,11% έναντι 41,89%

Με παρατεταμένο χειροκρότημα και όρθιοι υποδέχτηκαν χτες βράδυ τον Αντώνη Γεωργόπουλο οι Κερκυραίοι , όταν μπήκε στην αίθουσα της Νομαρχίας, για την καθιερωμένη συνέντευξη  του Δημάρχου κ. Κώστα Νικολούζου ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΣΤΟ 99.58% ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ..
ΦΗΦΙΣΑΝ : 57.094 από 112723
Αποχή : 49.35%
ΕΛΑΒΑΝ
Η ΝΕΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ 58.11% ΚΑΙ 30,597 ΨΗΦΟΥΣ

Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ   ΤΗΣ  ΜΕΡΟΠΗΣ ΥΔΡΑΙΟΥ:41,89 ΚΑΙ 22,055 ΨΗΦΟΥΣ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
“Ο κερκυραϊκός λαός πανηγυρίζει σήμερα μια μεγάλη νίκη. Τη νίκη  που έδωσε  την εντολή στο συνδυασμό μας,  να είναι  η  νέα δημοτική αρχή του τόπου.
Ο δημοκρατικός λαός της Κέρκυρας έστειλε ένα δυνατό, καθαρό και αποφασιστικό μήνυμα.  Έδειξε  ποιους εμπιστεύεται να κρατήσουν το τιμόνι του Δήμου. 
Έδειξε τη θέληση  του, για  τη μεγάλη αλλαγή, για μια νέα αρχή. Για μια νέα εποχή.
Η εντολή αυτή αποτελεί για μας μεγάλη τιμή και ευθύνη. Ήλθαμε για να ενώσουμε την κοινωνία. Ήλθαμε για να στηρίξουμε  τους δημότες που υποφέρουν από τις  πολιτικές  της σκληρής  λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση.
Αύριο ξημερώνει μια  καινούρια μέρα για την Κέρκυρα.
Πάμε μαζί με τους πολίτες  να αλλάξουμε τη ζωή μας. Για να αποκτήσει η Αυτοδιοίκηση το πραγματικό της νόημα.   Να δείξουμε πως είναι ένας χώρος, όπου μπορεί και πρέπει να ανθίσει η συμμετοχή και η δημοκρατία.
Ήρθε η ώρα να γίνει ο Δήμος μας ένας τόπος για όλους.
Ήρθε η ώρα να  αξιοποιήσουμε  το ανθρώπινο δυναμικό  αυτού του τόπου. Να κτίσουμε μαζί του, σχέσεις εμπιστοσύνης. 
Θέλουμε να αλλάξουμε το Δήμο. Για μιαν  αριστερή δημοτική αρχή,  στην υπηρεσία των πολιτών.
Η νίκη του συνδυασμού μας, αποτελεί  εντολή να μπει μπροστά ένα σχέδιο για την πόλη και την περιφέρεια του νησιού.
Ένα σχέδιο που θα καταστήσει την Κέρκυρα  βιώσιμη, φιλική, και ζωντανή, για να μπορεί να αναπτυχθεί και να ομορφύνει, για να μπορεί να αξιοποιήσει τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματά της.
Ένα σχέδιο που θα έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο, τις δυνατότητες και τις ανάγκες του.
Στις εκλογές αυτές νίκησε  ο λαός!
Γι πρώτη φόρα στην Κέρκυρα αριστερή δημοτική αρχή.
Ευχαριστούμε τον κερκυραϊκό λαό. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που με την ψήφο τους ανέδειξαν τη ΝΕΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  πρώτη δύναμη στις δημοτικές εκλογές.
Θέλω να διαβεβαιώσω τους κερκυραίους και τις κερκυραίες  ότι θα είμαστε η δημοτική αρχή όλων.
Να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό μας. Να ευχαριστήσω όλους τους στενούς μου συνεργάτες που μαζί δώσαμε το μεγάλο και δύσκολο αυτό αγώνα.
Από αύριο ξεκινάμε σκληρή δουλειά.
Σας ευχαριστώ πολύ”.
O υπεύθυνος του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΕΑΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ κ. Δημήτρης Παληκύρας καταγράφουν την ροή των αποτελεσμάτων με την ομάδα του
Ο Κώστας Νικολούζος με τον πατέρα του και τον αδελφό του μέσα στο εκλογικό κέντροΟ νέος Δήμαρχος Κώστας  Νικολούζος με τον Πρόεδρο της κοινότητας  Αγίων ΔέκαΟ προεδρος του ΝΑΟΚ κ Μάχος Γαβαλάς έξω από το εκλογικό κέντρο 

Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το εκλογικό κέντρο γεμίζοντας μάλιστα όλη την πλατεία 


Το ξεκίνημα από το εκλογικό κέντρο για τη Νομαρχία για τις καθιερωμένες δηλώσεις του νικητή συνοδευόμενος από πλήθος κόσμου


Η είσοδος στον περιβάλλοντα χώρο της Νομαρχίας πριν τις δηλώσεις

Ένα ποτό αποφόρτισης μετά το τέλος των δηλώσεων στο υπέροχο καφε του Σπύρου Πουλιάση απέναντι από τη Νομαρχία με φίλους και συνεργάτες