Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ

Δήμος Αθηναίων
ΚΑΜΙΝΗΣ :20.92%
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ :20.05%
Δήμος Θεσσαλονίκης
ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ :35.97%
ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ :26.48%
Δήμος Πειραιώς
ΜΩΡΑΛΗΣ :32.79%
ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ :31.78%
LIVE NOW
Περιφέρεια Αττικής
ΔΟΥΡΟΥ :23.57%
ΣΓΟΥΡΟΣ :22.21%
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ :32.54%
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ :18.71%
Περιφέρεια Πελοποννήσου
ΤΑΤΟΥΛΗΣ :43.65%
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ :16.05%
LIVE NOW

Περιφέρεια Αττικής
ΔΟΥΡΟΥ :23.57%
ΣΓΟΥΡΟΣ :22.21%
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ :32.54%
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ :18.71%
Περιφέρεια Πελοποννήσου
ΤΑΤΟΥΛΗΣ :43.65%
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ :16.05%
LIVE NOW
elections

- Πρώτος ο Γ. Καμίνης στον Δήμο της Αθήνας σύμφωνα με την εκτίμηση τωναποτελεσμάτων των εκλογών
-
 Στην Περιφέρεια Αττικής πρώτη εκλέγεται η Ρένα Δούρου αλλά με μικρή διαφορά από τον Γ. Σγουρό
- Τα exit polls έπεσαν τελείως εκτός για όλο το λεκανοπέδιο όπου έδειχναν πανεύκολες επικρατήσεις
- Στον Πειραιά πρώτος τερματίζει ο Μώραλης αλλά ο κ. Μιχαλολιάκος ακολουθεί από κοντά
- ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΛίγο πριν τα μεσάνυχτα δημοσιοποιήθηκε η εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα που έδειξε πως τα exit polls όχι μόνο έπεσαν έξω αλλά για άλλη μία φορά οι δημοσκόποι δεν κατάφεραν να πιάσουν τον παλμό των πολιτών. 

Σύμφωνα με την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για τον Δήμο της Αθήνας προηγείται ο Γιώργος Καμίνης και του δίνουν ποσοστό 21% και ακολουθεί ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη με ποσοστό 20,2%.

Τα στοιχεία αυτά της εκτίμησης δεν έχουν καμία σχέση με τα exit polls που έδιναν τον κ. Σακελλαρίδη πρώτο με ποσοστά μέχρι και 24% και δεύτερο τον κ. Καμίνη. 

Ανάλογη εικόνα και στην Περιφέρεια Αττικής όπου τα exit polls έδιναν πρωτιά στην κα Δούρου και με μεγάλη διαφορά. Συγκεκριμένα, τα exit polls της έδιναν ποσοστό μέχρι και 31% και μέχρι 24,5% στον κ. Σγουρό, δηλαδή με μεγάλη διαφορά.

Σύμφωνα όμως με την εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος, η κα Δούρου φαίνεται πρώτη αλλά η διαφορά είναι πολύ μικρή από τον κ. Σγουρό. Μάλιστα, τα ποσοστά της κας Δούρου σύμφωνα με την εκτίμηση φτάνουν μόλις στο 23,8%, ενώ ο κ. Σγουρός έρχεται δεύτερος με ποσοστό 22%. 

Παρόμοια εικόνα και στον δήμο Πειραιά, όπου και εκεί τα exit polls ήταν εκτός τόπου. Σύμφωνα με την εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος ο κ. Μώραλης προηγείται με 33,5% ενώ ο κ. Μιχαλολιάκος θα είναι δεύτερος με ποσοστό 30,9%. Και σε αυτή την περίπτωση τα exit polls ήταν πανωλεθρία. 

Κι αυτό γιατί μπορεί να έδειχναν τον κ. Μώραλη ως τον νικητή του πρώτου γύρου, αλλά τον έδιναν με μεγάλη διαφορά. Ο κ. Μώραλης τον έδιναν με ποσοστά έως 37,5% τα exit polls ενώ τον κ. Μιχαλολιάκο μέχρι 32%, με τη διαφορά δηλαδή να φτάνει μέχρι και 5 ποσοστιαίες μονάδες. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
ΝEWSIT.GR