Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ "L ΌREAL BRANDSTORM 2014" !!!

Η Κερκυραία Μαριλένα Κρασάκη μαζί  με τον Σωκράτη Χαρίση και την Σοφία Βάλαρη αποτελούν την Ελληνική ομάδα εκπροσώπησης!!!

                     Μάθετε τα πάντα για την ελληνική συμμετοχή!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διεξάγεται ο παγκόσμιος διαγωνισμός marketing, "L'Oreal Brandstorm 2014". Και αυτή τη χρονιά οι συμμετοχές ήταν πολλές, αγγίζοντας συνολικά τις 2,792. Κάθε χώρα που παίρνει μέρος, επιλέγει μια ομάδα που θα την εκπροσωπήσει.

Η Ελλάδα συμμετέχει στον διαγωνισμό και την Παρασκευή 9 Μαΐουεπιλέχθηκε η ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει. Οι ομάδες που πήραν μέρος ήταν έξι, ενώ τρεις έφτασαν στην τελική φάση. Νικητές αναδείχτηκαν οι"Illusionists", οι οποίοι αποτελούν πλέον την ελληνική συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Brandstorm που θα διεξαχθεί στο Παρίσι τον Ιούνιο. Υπεύθυνη για το Brandstorm Ελλάδος είναι η Ειρήνη Δήμου, υπεύθυνη προσλήψεων στη L'Oreal Ελλάδος.

Δημήτρης Λεκκάκος, Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλη
Η ομάδα των "Illusionists" απαρτίζεται από τους Σωκράτη Χαρίση,Σοφία Βαλάρη και Μαριλένα Κρασάκη. Επιλέχθηκαν ύστερα από την άρτια παρουσίαση τους από την κριτική επιτροπή της L'Oreal Ελλάδος, ως οι καλύτεροι Innovators/Brandstormers της φετινής χρονιάς γύρω από την δημιουργία ενός προϊόντος ανδρικής περιποίησης.

Ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής βρέθηκαν ο Δημήτρης Λεκκάκος, διευθυντής Μάρκετινγκ της L'Oreal και η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλη, διευθύντρια Communication Lab. Τόσο η δημιουργία του προϊόντος αυτού, όσο και η προώθηση και σχεδίαση του, αποτέλεσε και αποτελεί αυστηρά δική τους ιδέα.

Σοφία Βαλάρη, Σωκράτης Χαρίσης, Μαριλένα Κρασάκη
Ο Σωκράτης Χαρίσης από το τμήμα Πληροφορικής και οι Σοφία Βαλάρη και Μαριλένα Κρασάκη από το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ένωσαν τις δυνάμεις τους με αποτέλεσμα μια επαγγελματικού επιπέδου παρουσίαση του προϊόντος, τόσο στον γραφιστικό και σχεδιαστικό τομέα, όσο και στην προώθηση και προβολή του στην αγορά.

Η ομάδα συνεχίζει την πορεία της στοχεύοντας ψηλά και στον παγκόσμιο διαγωνισμό, καθώς οι κριτικές που απέσ