Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΕ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ.....

               Σε τηλεοπτικό DEBATE o Σπ. Σπύρου
  
Αύριο Πέμπτη 22 Μαΐου, στις 10 το βράδυ, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Ιόνιος Πολιτεία», υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, θα συμμετάσχει στο τηλεοπτικό DEBATE, που οργανώνει ο τηλεοπτικός σταθμός START.

   Σπ. Σπύρου: Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κύριε Γαλιατσάτε;

  Απαντώντας στις επικρίσεις του επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α., Θ. Γαλιατσάτου, ότι ο κ. Σπύρου αρνείται το διάλογο, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Ιόνιος Πολιτεία και υπ. Περιφερειάρχης, επαναλαμβάνει την πρόσφατη δήλωσή του ότι «δεν φοβάται το διάλογο, καθώς δεν έχει να κρύψει κάτι, έχει να παρουσιάσει σημαντικό έργο και επιπλέον έχει παρουσιάσει το Πρόγραμμα Δράσης του συνδυασμού του για την προσεχή πενταετία».

  Και προσθέτει: «Η βιαστική δήλωση του κ. Γαλιατσάτου για δήθεν άρνηση συμμετοχής μου στο διάλογο, αποδεικνύεται ψευδής, καθώς σε όλη την προεκλογική περίοδο ήμουν ανοιχτός στις προσκλήσεις για διάλογο, κάτι που πράττω συνεχώς.
 Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Γαλιατσάτος, κάτω από το βάρος της απόρριψης, της έλλειψης σοβαρών επιχειρημάτων, της δυσφορίας και του πανικού, σπεύδει να κατακρίνει χωρίς προηγουμένως να διασταυρώσει την αλήθεια, επιχειρώντας να δημιουργήσει σύγχυση, με τη λαθεμένη πεποίθηση ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».