Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Η ΝΔ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!



Σκάρλετ σου έρχομαι
Τα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας πήρε η ΝΔ. Τουλάχιστον σου λέει ας διασφαλίσουμε την επικράτεια…
Αφήστε που η ΝΔ θα χτυπήσει το Μνημόνιο «εκ των έσω»…
“Πέμπτη φάλαγγα” στα σπλάχνα μιας μνημονιακής Κυβέρνησης…
...Ο δε κ. Μουρμούρας ελπίζουμε να φανεί αντάξιος του επωνύμου του και να μην τους αφήσει σε χλωρό κλαρί στην Καραγιώργη Σερβίας.
Ο Άδωνις αισθάνεται ασφαλής με τον κ. Χρυσοχοϊδη προϊστάμενο. Τα Χριστούγεννα αντί για δέντρο θα στολίσουμε καράβι, αφού ανέλαβε τη ναυτιλία.
Δεν έχουμε λεφτά για νέα στολίδια, αλλά αν βγει  Μπουμπούκος-καπετάνιος θα κάνει θραύση στις χριστουγεννιάτικες αγορές.
Γι’ αυτό δεν πρέπει κανείς να βιάζεται να εκφραστεί. Αποσύρω όλες τις ενστάσεις μου για τη νέα Κυβέρνηση, αφού εξακολουθεί να είναι υφυπουργός ο Πεταλωτής. Θα συνεχίσει το εμπνευσμένο και αλάνθαστο έργο του στο χώρο της Δικαιοσύνης (ήλιε νοητέ).
Σε περίοδο άγριας φοροεπιδρομής, πρωτόγνωρων περικοπών και τρομακτικής έλλειψης ρευστότητας μόνο 48 μέλη απαριθμεί η νέα Κυβέρνηση.
Θα πάρουν και καμιά τριανταριά συμβούλους ο καθένας, να προσθέσουμε καλλίπυγους γραμματείς, ορκισμένους Φαρισαίους και μεροκαματιάρηδες οδηγούς-κλητήρες, τους φθάνει δεν τους φθάνει η έκτη δόση μέχρι τον Φεβρουάριο.
Ο κάθε πικραμένος πήρε χαρτοφυλάκιο. Για να το κάνει χαρτοπόλεμο…
Με πρωτοσέλιδο «Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με μπλε και μαύρους κόκκους», βγήκε η Ελευθεροτυπία. Ωραίος τίτλος.  Αρκεί να συνεχίσει έτσι αντιπολιτευόμενη, πάρει δεν πάρει το δάνειο…
Το όχημα της Κυβέρνησης  είναι ΠΑΣΟΚ σαν εξωτερική εμφάνιση, σαν κινητήρας, σαν επιδόσεις. Το navigator είναι ΝΔ και τα πλαστικά στο εσωτερικό ΛΑΟΣ…
Κατά τα λοιπά ο καθένας το βλέπει από τη σκοπιά του: για το ΠΑΣΟΚ είναι «Κυβέρνηση σωτηρίας», αφού τους διασώζει, για τη ΝΔ «Κυβέρνηση ανάγκης» αφού συμμετέχει «θεσμικά» και με βαριά καρδιά, για το ΛΑΟΣ είναι Κυβέρνηση Ενότητας αφού συμμετέχει ο Βορίδης με τον Γεωργιάδη ταυτόχρονα. Τον Πλεύρη τον έριξαν, μάλλον επειδή είναι πιτσιρικότερος των υπολοίπων. Και ο αρχηγός Καρατζαφέρης έδειξε χαρακτήρα. Δεν πήρε ο ίδιος Υπουργείο. Σου λέει άσε τους άλλους να υπογράφουν…
«Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% ΝΔ, 10% ακροδεξιά και 100% μνημόνιο» σχολίασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.. «Εδώ και δυο χρόνια, στην Ελλάδα ασκείται μια πολιτική που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε διεθνές και ευρωπαϊκό πειραματόζωο, με στόχο να μεταδοθεί αυτή η πολιτική και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες» είπε.
Να ο στόχος της κυβέρνησης Παπαδήμα: να σταματήσουν τα «πειράματα» και να βγούμε από το επίκεντρο της διεθνούς επικαιρότητας. Μόνο ο ΓΑΠ άντεχε τόση δημοσιότητα, ως γνήσιος σταρ.
Στην Ιπποκράτους τον υποδέχτηκαν μετά βαΐων και κλάδων, με επευφημίες  και συνθήματα, σαν γνήσιο λαϊκό ήρωα. Οι αφοσιωμένες σε αυτόν δυνάμεις θα τον ακολουθήσουν ως τη Σύρτη…

Μικρός Οδυσσέας