Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ:ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ....

…και κατοχή κλεμμένου ταξιδιωτικού εγγράφου.
Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας για απόπειρα κλοπής και για κατοχή κλεμμένου ταξιδιωτικού εγγράφου.

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας, από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, δύο υπήκοοι Αλβανίας  29 και 24 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας κλοπής, της παράνομης εισόδου στη χώρα, της  πλαστογραφίας πιστοποιητικών, της αποδοχής και ...

...διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και κατοχής και χρήσης πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Ειδικότερα εντοπίστηκε αρχικά, από τους αστυνομικούς ο 29χρονος Αλβανός όταν αυτός επιχείρησε να αφαιρέσει από το εσωτερικό ανασφάλιστου οχήματος χρήματα και τιμαλφή.

Στην συνέχεια σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού συνελήφθη ο 24χρνος Αλβανός γιατί  στην κατοχή του βρέθηκε Αλβανικό Διαβατήριο ,το οποίο έφερε πλαστή άδεια παραμονής.

Από την έρευνα, που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι η άδεια παραμονής, που είχε πλαστογραφηθεί στο όνομα του συλληφθέντα, προέρχεται από τις άδειες παραμονής, που κλάπηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου κατά το χρονικό διάστημα 16 έως 18-12-2007. Ο 24χρονος την προμηθεύτηκε έναντι του ποσού των (200) ευρώ, από άγνωστων στοιχείων άτομο, στην περιοχή της Ομόνοιας στην Αθήνα.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο  24χρονος είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παράνομη είσοδο στην χώρα και είχε επιβληθεί σε βάρος του το μέτρο της ισόβιας απαγόρευσης εισόδου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας