Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥ ΤΟΙΧΟΥΣ ΝΑΟΚ!

Σύσκεψη για το έργο «Αποκατάσταση παράκτιου τοίχους στη θέση ΝΑ.Ο.Κ., κρηπιδωμάτων, πεζοδρομίων και στηθαίου παραλιακής Γαρίτσας», στην Κέρκυρα
 Σύσκεψη, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδωνα Σπύρου,  με τη συμμετοχή του Προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής, Πέτρου Οικονόμου, καθώς και του Διευθύνοντα Συμβούλου του Ο.Λ.ΚΕ. Α.Ε. Σπύρου Στάλια, έγινε σήμερα στα γραφεία της Ενδιάμεσης ...
...Διαχειριστικής Αρχής, στην Κέρκυρα.
    Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η εξέταση των προβλημάτων που καθυστερούν την ένταξη του έργου : «Αποκατάσταση παράκτιου τοίχους στη θέση ΝΑ.Ο.Κ., κρηπιδωμάτων, πεζοδρομίων και στηθαίου παραλιακής Γαρίτσας», στο ΕΣΠΑ.

 «Η ανησυχία μου για το έργο, προϋπολογισμού  4.000.127.000 ευρώ», δήλωσε ο Περιφερειάρχης, είναι μεγάλη, καθώς αναγνωρίζω τη σπουδαιότητα του έργου για το Δήμο Κέρκυρας.
   Από την έναρξη της θητείας μου, ως Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, είχα συνεχή επικοινωνία με τον Ο.Λ.ΚΕ. με μοναδικό στόχο την ωρίμανση του έργου.
    Κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης διαπιστώσαμε ότι η πλήρης οικονομικο – τεχνική μελέτη, με όλες τις εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις που απαιτούνται για το συγκεκριμένο έργο, βρίσκεται σε στάδιο ωριμότητας.
   Σε συνεννόηση με την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, θα γίνει άμεσα η προκήρυξη για τη δημόσια πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων εκ μέρους των δυνητικών δικαιούχων και άρα και του Ο.Λ.ΚΕ. Α.Ε.».