Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΖΑΡΝΤΙΜ....

Βαρύ το κλίμα για Ζαρντίμ...
Η νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση του Ολυμπιακού, με την Καβάλα για το Κύπελλο, που συνοδεύθηκε και πάλι με αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των Πειραιωτών που βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκη», δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών ήταν απογοητευμένοι από τα παραπάνω, βλέποντας για μία ακόμη φορά τον Ολυμπιακό να «αγκομαχεί» να κερδίσει μια ομάδα κατά πολύ κατώτερή του όπως είναι οι «αργοναύτες».
Μάλιστα οι ιθύνοντες των Πειραιωτών βλέπουν ότι υπάρχει μια συνέχεια κακών εμφανίσεων χωρίς να έρχεται η επιθυμητή βελτίωση. Ετσι σύμφωνα με τις πληροφορίες, την Πέμπτη ...
...οι «ερυθρόλευκοι» θα καλέσουν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για εξηγήσεις προκειμένου να ενημερωθούν από τον ίδιο τον Πορτογάλο τεχνικό γιατί συνεχίζεται αυτή η κατάσταση.
Το «παρών» στη συνάντηση θα δώσει ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος, ενώ ίσως παρευρεθεί και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Το σίγουρο είναι ότι ο κλίμα για τον Ζαρντίμ είναι βαρύ χωρίς ωστόσο τη δεδομένη στιγμή να «βγαίνει» ότι ο Πορτογάλος θα απομακρυνθεί απο την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.
SENTRAGOAL


·
Το «παρών» στη συνάντηση θα δώσει ο διευθύ