Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ο ΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ....

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου, με μια οικογενειακή έξοδο, βάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού!

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής βρέθηκαν σε πολύ γνωστό εστιατόριο στη Βουλιαγμένη, μαζί με τη λατρεμένη τους κόρη Μαρία κι ένα φιλικό ζευγάρι, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Δημήτρη Πετρόπουλου στην εφημερίδα "Real News".
Αφού γευμάτισαν, γύρω στις 5 το απόγευμα αποχώρησαν με προορισμό...

... το σπίτι τους που βρίσκεται στην Άνω Γλυφάδα.
Ο Τόλης, σωστός τζέντλεμαν
 καθ όλη την διάρκεια του γεύματος –όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα -δεν έφυγε από το πλευρό της συζύγου του, παρά μόνο για λίγα λεπτά, όταν το ενδιαφέρον του μονοπώλησαν η κορούλα του και οι φίλες της, κάνοντας τους παρέα στο παιχνίδι.
Ο Τόλης έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του και όταν η Κερκυραία πολιτικός  βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της εκείνος αναλαμβάνει να πηγαίνει την Μαρία στο σχολείο. Το δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού που μιλούσε για κρίση στο γάμο της Άντζελας και του Τόλη, πήρε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μορφή χιονοστιβάδας, προκαλώντας αλλεπάλληλες αναδημοσιεύσεις.

Η πολιτικός αναγκάστηκε να προβεί σε δηλώσεις "Είμαστε καλά, είμαστε πολύ καλά" βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που διαδίδονταν για το γάμο της. Το ζευγάρι, μάλιστα, πριν απο δύο εβδομάδες ταξίδεψε μαζί στην Κέρκυρα, όπου πέρασε ένα Σαββατοκύριακο στο πανέμορφο σπίτι που διατηρεί στην πλατεία Λιστόν.

FTHIS
CORFU NEWSit