Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

"ΦΑΙΑΚΑΣ" Ο ΝΤΙΝΙΩΤΑΚΗΣ...

Επίσημα παίκτης της Κέρκυρας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα είναι ο Γιάννης Νιτινιωτάκης. 
«Φαίακας » ο Ντινιωτάκης

Οι Φαίακες ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού επιθετικού για το επόμενο εξάμηνο ως δανεικού από τον Αστέρα Τρίπολης. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 



«Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΙΝΙΩΤΑΚΗ. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας, ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης. 

Σημειώνεται ότι ο Ντινιωτάκης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έκανε προπονήσεις με την ομάδα του Άκη Μάντζιου, επέλεξε ως αριθμό φανέλας το 70. 

Ο νεαρός επιθετικός γεννήθηκε στις 14/6/1994 και άρχισε την καριέρα του από τα τοπικά Πειραιά (ΑΕ Χαραυγή, Αστέρας Κερατσινίου, ξανά Χαραυγή), ενώ πέρασε και από την ακαδημία του Ατρομήτου. Σταθερό μέλος όλων των... βαθμίδων των Μικτών της ΕΠΣ Πειραιά, το 2010 ‘μετακόμισε’ στον Αστέρα Τρίπολης, εντασσόμενος αρχικά στην ομάδα U17 και, κατόπιν, στην ομάδα Νέων (U20), ενώ, ενδιάμεσα, μετά από άδεια που εξασφάλισε, δοκιμάστηκε στη Χοφενχάιμ και την Μπάγερν Μονάχου (Μάρτιος 2011). 

Oι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τους «μικρούς» του Αστέρα ανταμείφθηκαν φέτος το καλοκαίρι (2012), με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου. Μάλιστα, στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, πρόλαβε να πάρει την πρώτη του ‘γεύση’ σε επίπεδο Super League, συμμετέχοντας σε τρία ματς, ένα εκ των οποίων κι αυτό με τον ΑΟ Κέρκυρα στην Τρίπολη (3-0). 

Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων». 

Νovasportfm