Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ !!! 311 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!!!!

Βόμβα! Το απόρρητο πόρισμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που καίει τη Γερμανία! Πόσα πραγματικά χρωστάει προς την Ελλάδα!
Φωτογραφία για Βόμβα! Το απόρρητο πόρισμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που καίει τη Γερμανία! Πόσα πραγματικά χρωστάει προς την Ελλάδα!
«Πυρηνική βόμβα» κατά των Γερμανών «ρίχνει» το πόρισμα για... το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις!

Τα 300 δισ. ευρώ φτάνει το ποσό που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα για τις πολεμικές αποζημιώσεις ενώ 11 δισ. είναι τα οφειλόμενα από το κατοχικό δάνειο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία».

Το σχετικό, απόρρητο πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, την οποία είχε συστήσει ο τέως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, παραδόθηκε στις αρχές Ιανουαρίου στο υπουργείο Οικονομικών και κατόπιν διαβιβάστηκε στον τότε υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Εκείνος με τη σειρά του το διαβίβασε στον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους απ' όπου αναμένεται πλέον η γνωμοδότηση της Ολομέλειας.

"Στις 19 Ιανουαρίου ο κ. υπουργός των Οικονομικών μού διαβίβασε το απόρρητο πόρισμα της ομάδας εργασίας του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για την αποτίμηση των αξιώσεων του Ελληνικού Δημοσίου" είχε ανακοινώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εξωτερικών.

Λίγες ημέρες αργότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το τέως υπουργός Εξωτερικών αποκάλυψε ότι το ποσό που οφείλει η Γερμανία στη χώρας μας είναι κολοσσιαίο. "Τα ποσά τα οποία καταγράφει το Γενικό Λογιστήριο είναι κολοσσιαία. Όχι γι το δάνειο. Για το δάνειο είναι μικρά, για τις αποζημιώσεις είναι πολύ μεγάλα" είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή
Tromaktiko