Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΣΕ ΥΨΙΣΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥΤΙΝ....

                       ...που άφησε άφωνο τον Τσίπρα
 

Φωτογραφία για Σε ύψιστο Συναγερμό το Μαξίμου!Η Αποκάλυψη Πούτιν, που άφησε άφωνο τον Τσίπρα...Σε ύψιστο Συναγερμό ήταν το Μαξίμου από την Τετάρτη, μετά την ενημέρωση από τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, ότι επίκειται τηλεφώνημα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, την Πέμπτη στον Έλληνα Πρωθυπουργό Α.Τσίπρα!

Ρώσοι Αξιωματούχοι είχαν ενημερώσει για την επικείμενη τηλεφωνική επαφή Πουτιν-Τσίπρα, από τις αρχές της εβδομάδας, με τον Πάνο Καμμένο, να δίνει άμεση εντολή στην ΕΥΠ και σε ειδικά τεχνικά κλιμάκια, να πάνε στο Μαξίμου και να...


... το κάνουν φύλλο και φτερό, ώστε να προστατέψουν την τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν -Τσίπρα, από ξένα συστήματα υποκλοπής και προσπάθειας παρακολούθησης!

Προς μεγαλη εκπληξη ο Π. Καμμενος,σύμφωνα με το press-news.gr, ακουσε τα εξης απο τους Ρωσους Αξιωματούχους «Γνωριζουμε πολυ καλα, και ειναι επισης ενημερος και ο Προεδρος Μας, οτι η τηλεφωνικη επαφη θα υποκλαπεί! Ξερουμε και ποιοι θα ειναι πισω απο αυτην την υποκλοπη, κατονομαζοντας ΗΠΑ-Γερμανια!».

Και εδω σκαει η βομβα «Δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα αυτο το Προεδρο μας! Διότι ειπε τα εξής…..Καλυτερα, αφηστε τους να τα ακουσουν!»

Την πεμπτη το μεσημερι χτυπα το τηλεφωνο στο Πρωθυπουργικο Γραφειο του Α.Τσιπρα.

Στην αλλη Γραμμή ειναι ο Ρωσος Προεδρος Πουτιν, που αιφνιδιάζει τον Α.Τσιπρα, (οχι γιατι δεν περιμενε αυτο τηλεφωνημα εννοειται), αλλα γιατι ακουσε τον Πουτιν να τον χαιρετα μιλωντας Ελληνικα! Τι ειπε στα Ελληνικα «Καλησπερα Συντροφε».

Γελώντας απο ευχαριστηση ο Α.Τσιπρας του ανταπαντησε και αυτος στα Ελληνικα

«Καλησπερα Φιλε Συντροφε» και ξεκινησε η συζητηση!

Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους προσκάλεσε τον κ. Τσίπρα να επισκεφθεί την Ρωσία, και η συζήτηση των δύο ανδρών περιστράφηκε γύρω από την κατάσταση στην Ουκρανία και άλλα διεθνή προβλήματα, μεταξύ των οποίων οι αγωγοί South Stream και Turkish Stream.

Ο κ. Πούτιν συνεχάρη τον κ. Τσίπρα για τη νίκη του στις πρόσφατες εκλογές και την ανάληψη των καθηκόντων του. Και αφου τελειωσαν με τις φιλοφρονησεις ο ενας για τον αλλον, ο Πουτιν μπηκε στο ψητο χωρις να μασαει τα λογια του λεγοντας, «Συντροφε Αλεξη, ξερω τι περναει ο Ελληνικος λαος, το εχει ζησει και η Ρωσια το 1989-90 με την διαλυση της Σοβιετικης Ενωσης! Οπως επισης ξερω και ποιος ευθύνεται!».

Και συνεχίζει ο Προεδρος Πουτιν, «Η Γερμανια εξακολουθεί να κανει τα ιδια ιστορικα Λαθη του παρελθόντος (Β Παγκοσμιος Πολεμος). Και δεν της εγινε μαθημα η διχοτομηση σε δυο κρατη Δ.Γερμανιας-Α.Γερμανιας».

«Δεν μπορουμε να αφησουμε την Γερμανια για Δευτερη Φορα, να εξοντώσει τον Ελληνικο ΛΑΟ, για να δειξει ποιος κανει κουμαντο στην ΕΕ, και να φοβερισει τα αλλα Κρατη του Νοτου». Λεει με οργισμενο υφος ο Πουτιν!

Και εδω αρχιζουν να σκανε οι Ατομικες Βομβες Πουτιν «Η Ρωσια θα ζητησει και θα αξιώσει Πολεμικες Αποζημιωσεις απο την Γερμανια» και ζητησε απο τον Ελληνα πρωθυπουργο Α.Τσιπρα, να προσφύγουν απο κοινου στο Ευρωπαικο Δικαστηριο! «Αν και αυτο μπορεί να μην χρειαστει» τόνισε ο Πουτιν, «αναλογως με την εκβαση του Ουκρανικου Προβληματος, μπορεί να μην προλαβουμε να προσφύγουμε στο Ευρωπαικο Δικαστηριο, και να λυσουμε τις διαφορες μας μια και καλη… ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ»!

Εκει εμεινε Αφωνος ο Α.Τσιπρας! Το ιδιο αφωνοι, ή μαλλον, εμειναν καγκελο-και οι Ξενοι Πρακτορες των ΗΠΑ-Γερμανιας που ακουσαν μεσω της Υποκλοπης το Μηνυμα Πουτιν!
 

Πηγή Tromaktiko