Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ !!!!!



Εμφάνιση image-1.jpg
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε  στην δεύτερη αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα στο κέντρο της Σκανδιναβίας, την Στοκχόλμη,  που πραγματοποιήθηκε από τις 13-15 Φεβρουαρίου 2015.

            Μια έκθεση με αποκλειστικά Ελληνικό “χρώμα”  που φέτος πήρε μέρος και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με δικό της περίπτερο,  ώστε με την παρουσία της να προβάλει τα νησιά και τις ομορφιές της περιφέρειας μας στη Σουηδική και όχι μόνο αγορά. 



Τον παν-σκανδιναβικο χαρακτήρα  της έκθεσης  τον δηλώνει και η παρουσία ως συνεκθέτες  των  μεγαλύτερων tour operators της Σκανδιναβικής και Σουηδικής αγοράς, όπως Apollo Kuoni, TUI Fritidsresor, Airtours, VING, Solresor, TEMA, Detur κα. με δυνατές πωλήσεις για την επερχόμενη τουριστική σαιζόν 2015. 

Σημειώθηκε σημαντική αύξηση σε σχέση με  την περσινή διοργάνωση, όπως λέει η διοργανώτρια εταιρία North Events με επισκεψιμότητα πάνω από 10.000 επισκέπτες στις δυο ημέρες που κράτησε η έκθεση, έναντι 7.000 επισκεπτών περίπου το 2014.

Το περίπτερο  υποστηρίχτηκε όλες τις μέρες και ώρες της έκθεσης  από τον υπάλληλο της Δ/νσης τουρισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Λέσση Ιωάννη και τον   Σουηδόφωνο εκπρόσωπο της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.  Αραβαντινό Ιωάννη.

Επίσης παραβρέθηκαν πολλοί τουριστικοί επιχειρηματίες από τα Ιόνια Νησιά.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα παραλάβει από τη διοργανώτρια εταιρεία σε ηλεκτρονική μορφή τη λίστα με τα στοιχεία των επισκεπτών, για περαιτέρω αξιοποίηση.