Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΝΙΚΗ ΜΕ ΛΕΒΑΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΑΖΑΡΙΑΝ....



Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Κέρκυρας πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη (3/2), ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν.
Ο Αρμένιος διεθνής, είχε, στο περιθώριο του προγράμματος, μίνι συνεργασία με τον Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ, δεδομένης της μόλις χθες, Δευτέρα (2/2) το απόγευμα, άφιξής του στο νησί, αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή του αυριανού (Τετάρτη, 4/2- 15.00) κρίσιμου αγώνα με τον Λεβαδειακό στο ΕΑΚΚ, για την 22η αγωνιστική της Supeleague ΟΠΑΠ.
Εκτός έμειναν ακόμη οι τραυματίες Παρασκευαϊδης, Ζουμπουλάκης, Ναγιάρ (επέστρεψε απ’ την Αθήνα όπου μετέβη προκειμένου να εξεταστεί από ειδικό, λόγω του τραυματισμού του στο μάτι), καθώς και ο Μανωλάς. Με, αναλυτικά, τους «εκλεκτούς» του Μιχάλη Γρηγορίου να έχουν ως εξής:
Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Γκόμες, Χαβίτο, Καϊκούτ, Λεάλ, Μαρκόφσκι, Χουμπούτια, Φάμπιο, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Κόντος, Κρητικός, Σιόντης.

Ο Μάνταλος με Λεβαδειακό...
Ο Καβαλιώτης, Σταύρος Μάνταλος, ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης (4/2- 15.00) ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Λεβαδειακό στο ΕΑΚΚ, για την 22η αγωνιστική της Super League.
Βοηθοί του θα είναι ο συντοπίτης του, Βασίλης Καραβασίλης και ο Νεκτάριος Πάστρωμας (Δυτικής Αττικής), τέταρτος ο Αθηναίος, Τάσος Παπαπέτρου και παρατηρητής διαιτησίας, ο Δημήτρης Μπερσής (Αρκαδίας).

Πηγη  kerkyrafc.gr