Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ !!!!

Τα πήρε άσχημα η Ραχήλ Μακρή με τον Τσίπρα και του τα έχωσε! Τι του είπε;

Φωτογραφία για Τα πήρε άσχημα η Ραχήλ Μακρή με τον Τσίπρα και του τα έχωσε! Τι του είπε;
Ποιος είδε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και δεν τους φοβήθηκε λίγο αφού ο Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει πως προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.Περισσότερο απ' όλους, τη Ραχήλ Μακρή που έριξε και τη... μπηχτή της για τους ΑΝΕΛ σύμφωνα με πληροφορίες του "ΒΗΜΑτοδότη"!

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ όπου ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε το όνομα του εκλεκτού της κυβέρνησης για την Προεδρία της Δημοκρατίας ήταν θυελλώδης. Και ...


...τελείωσε με φωνές κατά της επιλογής Τσίπρα, μια επιλογή όμως που όλοι όσοι βρίσκονταν στη Βουλή στήριξαν, αλλά μετά με ανακοινώσεις τους γνωστοποίησαν πως διαφωνούν!

«Πρόεδρε, για τελευταία φορά το κάνεις αυτό. Άλλη φορά δεν μπορεί και δεν θα το επιτρέψουμε να υπάρξει» είπαν στον πρωθυπουργό οι περισσότεροι βουλευτές την ώρα που έφευγαν από την Κ.Ο.

Είχαν προηγηθεί ενστάσεις, παρατηρήσεις και επικρίσεις σχεδόν από το σύνολο των βουλευτών για την επιλογή Παυλόπουλου, ενώ υπήρξαν και προτάσεις ακόμη και να τεθεί το όνομα του υποψήφιου Προέδρου σε ψηφοφορία!

Οι βουλευτές που αντέδρασαν στο όνομα και στον τρόπο της ανακοίνωσής του, μίλησαν ακόμη και για μη τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών ή για υποχωρήσεις όσον αφορά το πρόγραμμα του κόμματος.

Κάπου εδώ ήρθε και η αντίδραση της Ραχήλ Μακρή. «Με έδιωξαν από τους ΑΝΕΛ επειδή έλεγα πως ήταν προσωποπαγές το κόμμα και τώρα βλέπω και εδώ πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις» φέρεται να είπε η βουλευτής Κοζάνης με νόημα. 

Tromaktiko