Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ !
                                                     Γράφει ο Nikola Souris 
To ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ επισκέφθηκαν  χτες  η Τομεάρχης Τουριστικής ανάπτυξης Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Νομού Ρεθύμνου κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και ο κύριος Πέτρος Αλιβιζάτος  Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, πρώην Βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης   της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρόεδρος των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων-ΕΤΑ ΑΕ, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κέρκυρας κύριο Σπίνουλα Κωνσταντίνο.

Η πανέμορφη πολιτικός  ξεναγήθηκε στους χώρους του ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ και μετά έγινε σύσκεψη στο γραφείο του Δ/ντη κυρίου Αντώνη Δημητρόπουλου ο οποίος την ενημέρωσε για την ένταξη του ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στο ΕΣΠΑ  για τις  μέχρι τώρα παρεμβάσεις του έτσι ώστε το ανάκτορο να γίνει πιο λειτουργικό στους επισκέπτες, για την προσπάθεια που καταβάλει έτσι ώστε να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις εκείνες που θα ανοίξει μετά την εσωτερική σκάλα και το δάσος για να είναι και αυτό επισκέψιμο,  όπως επίσης και για  την μεγάλη προσπάθεια προβολής του που γίνεται διεθνώς σε αυτό το λίγο διάστημα που ασκεί τα καθήκοντά του.
Η εντυπωσιακή Όλγα Κεφαλογιάννη σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ανέφερε πως το ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ είναι μοναδικό, ήταν η πρώτη φορά που το επισκέπτεται και έμεινε εντυπωσιασμένη από  αυτό το καταπληκτικό μνημείο.
  Θα μπορούσε συνέχισε να είχε αξιοποιηθεί περισσότερο και να είχε αποφέρει σημαντικά κέρδη στην Ελληνική οικονομία, αφού είναι το τρίτο σε επισκέψεις Μουσείο όλης της χώρας.
Παρών επίσης ήταν και ο Δήμαρχος Κερκυραίων κ. Γιάννης Τρεπεκλής, ενώ αισθητή ήταν η απουσία του Αντιδημάρχου Κέρκυρας και Αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ που κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή κ. Αλέκου Πουλή

ΑΝΤΡΙΚΕΙΕΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΩΝ  ΜΜΕ
Από έναν έντιμο πολιτικό και που τον έχει ανάγκη η Ελληνική Κοινωνία 


ΠΕΤΡΟΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ: Η Ένταξη των έργων  στο ΕΣΠΑ που θα γίνουν πρωτίστως στο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ αλλά και σε όλη την Κέρκυρα είναι αποκλειστική επιτυχία της ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ  και κανενός άλλου, της οποίας η ευαισθησίες ,τοεπίμονο ενδιαφέρον της αλλά και η μεγάλη αγάπη της για την Κέρκυρα είναι τεράστιες, όσο δραστήρια ήταν σαν Βουλευτής της Αντιπολίτευσης τόσο αποτελεσματική είναι τωρα σαν Κυβερνητικός Βουλευτής. 

Κρίμα που παραιτήθηκε από Υφυπουργός , ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Διευθυντή κ. Αντώνη Δημητρόπουλο για την δουλειά που κάνει στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ.