Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ;

Τελικά θα φάμε κουφέτα;

Δεν είναι λίγες οι φορές που περιοδικά και εφημερίδες καταπιάνονται με την επισημοποίηση της σχέσης του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Σχεδόν τα επτά τελευταία χρόνια που είναι ζευγάρι, μας έχουν μπερδέψει με τις δηλώσεις τους και κάθε τόσο ακούγεται μια νέα ημερομηνία για τον ''γάμο'' τους.

Όταν οι δημοσιογράφοι τους ρωτούσαν πότε θα παντρευτούν εκείνοι τη μια χαμογελούσαν και την άλλη απαντούσαν ευγενικά ''δεν είναι ακόμα η ώρα'' ή ''ο γάμος δεν μας ενδιαφέρει. Ζούμε σαν παντρεμένοι.'' Μάλιστα, ο Σάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε χαρακτηριστικά:

''Ποτέ μου δεν πίστεψα ότι ο γάμος είναι απαραίτητο συστατικό μιας σχέσης. Η Κάτια είναι για μένα σύντροφος ζωής κι έχουμε ήδη δημιουργήσει τη οικογένειά μας. Δεν χρειαζόμαστε καμία τυπικότητα για να νιώσουμε μεταξύ μας πιο επίσημα ως ζευγάρι. Οι φήμες υπάρχουν πάντα, η αλήθεια όμως είναι δική μας, στη σχέση μας, στο σπίτι και την οικογένειά μας.''

Σύμφωνα με το περιοδικό ''People'', το μόνο που είναι σίγουρο είναι το μέρος που θα τελεστεί -αν κι εφόσον...- ο γάμος του Σάκη και της Κάτιας. Ο τόπος τέλεσης, λοιπόν, του μυστηρίου και της γαμήλιας δεξίωσης είναι η Ελούντα στην Κρήτη. Μάλιστα, αναφέρεται ότι το μέρος που το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου είναι το Porto Elounda, που ανήκει σε στενό φίλο της οικογένειας του Σάκη, Ηλία Κοκοτού.

Πηγές από τον καλλιτεχνικό χώρο δήλωσαν σχετικά με τον γάμο του ζευγαριού...: ''Μάθαμε ότι άνθρωπος του ξενοδοχείου Porto Elounda έκανε μια μεγάλη παραγγελία ρούχων από τη συλλογή του Σάκη, Sakis Rouvas Collection, τα οποία θα φορούσαν οι σερβιτόροι και γενικότερα όσοι άνθρωποι θα εργάζονταν στο πάρτι ενός πολύ ευχάριστου γεγονότος, μιας τελετής, που θα πραγματοποιούνταν στο ξενοδοχείο. Αμέσως όλοι υπέθεσαν ότι πρόκειται το γάμο του Σάκη και της Κάτιας. Επίσης ακούστηκε ότι η ημερομηνία του πάρτι είναι η 19η Ιουνίου!
Πηγή:Newsit.gr