Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ;ΣΤΗ ΣΟΥΙΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

Βίντεο που αναπαριστά την απόπειρα βιασμού καμαριέρας από τον Στρος Καν δημιούργησε ασιατικό κανάλι. Βασίζεται στα όσα κατέθεσε η γυναίκα. Δείτε πώς απεικόνισαν το περιστατικό (Vid)

Animated Strauss Kahn video by Stefanelonikitelo

Ένα animated βίντεο δημιούργησε Ασιατικό κανάλι για να διαφωτίσει  την καταγγελία της 32χρονης καμαριέρας που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.
Το βίντεο είναι βασισμένο στους ισχυρισμούς της 32χρονης και  διαρκεί 1 λεπτό και 21 δευτερόλεπτα. Αρχικά δείχνει τον γυμνό Στρος Καν να κυνηγά την καμαριέρα και να τη ρίχνει στο κρεβάτι του στην πολυτελή σουίτα στο Sofitel της Νέας Υόρκης.
Η νεαρή ουρλιάζοντας αντιστέκεται. Στη συνέχεια δίνεται μάχη σώμα με σώμα και ξεφεύγει ενώ τρέχει πανικόβλητη στον διάδρομο του ξενοδοχείου.
Οι αστυνομικοί της N.Y.P.D ελέγχουν το δωμάτιο και μετά από ένα τηλεφώνημα των αρχών συλλαμβάνουν το Στρος Καν, λίγο πριν φύγει από τις ΗΠΑ.
Εμβόλιμα βλέπουμε πλάνα από το ξενοδοχείο, το  αεροπλάνο της Air France άλλα και τον ίδιο σε συνάντηση με άλλους ηγέτες.
ΠΗΓΗ Στέφανος Νικήτας ΑΠΟ ΤΟ NEWS247.GR