Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΥΞ ΛΑΞ !

Δίνουν συναυλία στις 13 Ιουλίου στo Ο.Α.Κ.Α
Υπό τους ήχους αγαπημένων τραγουδιών της μπάντας που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε, στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, η τελική πρόβα με ένα μικρό δείγμα της περιοδείας των Πυξ Λαξ. 

Με προεξέχουσα συναυλία αυτήν της 13ης Ιουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, καλλιτέχνες και διοργανωτές δήλωσαν πως είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους. 

Η περιοδεία του αγαπημένου και απόλυτα επιτυχημένου συγκροτήματος ξεκινάει από τα Ιωάννινα στις 8 Ιουλίου, 13 Ιουλίου θα τραγουδούν στο ΟΑΚΑ, 30 Ιουλίου η μπάντα ταξιδεύει στην Κύπρο στο στάδιο της Αγίας Νάπας, στις 6 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο όμορφο Καρπενήσι, στις 7 Σεπτεμβρίου η Θεσσαλονίκη θα απολαύσει τους αγαπημένους καλλιτέχνες στο Καυταντζόγλειο, 17 Σεπτεμβρίου η Πάτρα έχει την τιμητική της και το Παμπελοπονησσιακό Στάδιο και η περιοδεία κλείνει με τη συναυλία στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο στις 26 Σεπτεμβρίου. 

Το μήνυμα που υιοθετεί η μπάντα γι’ αυτήν την περιοδεία, είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα από στίχους του μουσικού και τραγουδιστή των Πυξ Λαξ, Μάνου Ξυδούς «Έι μεν, κοίτα μπροστά». 

Η μπάντα, στη συνέντευξη Tύπου, δήλωσε πως μετά τη λήξη της περιοδείας δεν θα τραγουδίσει πάλι μαζί, καθώς έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της. Το σχέδιο που υπήρχε γι’ αυτή την περιοδεία ήταν να γίνει στα 10 χρόνια, όμως εξαιτίας της απώλειας του Μάνου Ξυδούς έγινε νωρίτερα.
Πηγή:Skai.gr