Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

OI ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβλήθηκε η δίκη των Λευκιμμιωτών

Πατήστε για μεγέθυνση
Αναβλήθηκε για τις 16 Δεκεμβρίου η δίκη 4 κατοίκων της Λευκίμμης, που κατηγορούνται  για πρόκληση επεισοδίων πριν από 3 χρόνια, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας κατά της λειτουργίας του ΧΥΤΑ Νότου.

Απέρριψε το Ελ.Συνέδριο την συμπληρωματική  σύμβαση για τη λαική

Στη διάλυση της εργολαβίας της Λαϊκής Αγοράς θα προχωρήσει ο Δήμος μετά  την απόρριψη  από το Ελεγκτικό Συνέδριο της συμπληρωματικής  σύμβασης που είχε εγκρίνει το Δ.Σ. επί Δημαρχίας Μικάλεφ.
Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα όπου θα προταθεί να ολοκληρωθεί το έργο από τις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.
Εκδήλωση των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ


Αρχική
Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά και Σπύρος Δανέλλης με την υποστήριξη  της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διοργάνωσαν στην Κέρκυρα, εκδήλωση με θέμα «Τοπικοί πόροι, Τοπικά προϊόντα, Τουρισμός: Η ευρωπαϊκή ταυτότητα της κερκυραϊκής οικονομίας».


Με αφορμή την οικονομική κρίση και την αστάθεια στις αγορές που δυσχεραίνουν την ανάληψη επενδύσεων, η εκδήλωση φιλοδοξεί να αποτελέσει ευκαιρία για την εξεύρεση προτάσεων μιας στενότερης συνεργασίας του αγροτικού και του τουριστικού τομέα στην Κέρκυρα για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και την ανάδειξη του νησιού ως «γαστρονομικού προορισμού» στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής.  


Στην εκδήλωση συμμετείχαν στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επιχειρηματίες από το χώρο του τουρισμού, της εστίασης και του πρωτογενούς τομέα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε Φαληράκι, στις 27/5/2011.
Πηγή:ert.gr.Σύνταξη Μαρίνα Μοσχάτ