Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΡΟΔΟΣ:ΑΠΙΣΤΕΥΟ! ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ...

…οι επιβάτες από το αεροδρόμιο "Διαγόρας" της Ρόδου στο αεροδρόμιο Καζαντζάκης του Ηρακλείου. 
Απίστευτα πράγματα στο αεροδρόμιο "Διαγόρας" με τους επιβάτες να αρνούνται να μπουν στην πτήση...

Μεγάλη ταλαιπωρία για 150 και πλέον επιβάτες που ήταν να πετάξουν στις 19.30 το απόγευμα της Κυριακής (19-08-2012) από το αεροδρόμιο "Διαγόρας" της Ρόδου στο αεροδρόμιο Καζαντζάκης του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι επιβάτες διαπίστωσαν ότι υπάρχει θέμα με το αεροσκάφος, στο αεροδρόμιο της Ροδου ενώ οι μισοί και πλέον αρνήθηκαν να μπουν τελικά στην πτήση διαπιστώνοντας το πρόβλημα του αεροπλάνου παρά τις αντιθέτου...
... διαβεβαιώσεις της εταιρείας!
Το αεροσκάφος, τύπου Airbus 320 έφτασε με 4 περίπου ώρες καθυστέρηση στη Ρόδο λόγω βλάβης που είχε διαπιστωθεί στο Ηράκλειο. Εκεί στη Ρόδο το πληροφορήθηκαν και οι επιβάτες. Παρά την ανησυχία που υπήρχε και τις διαμαρτυρίες για την καθυστέρηση η πτήση θα γινόταν προς το Ηράκλειο και μπήκαν όλοι κανονικά στο αεροσκάφος. Ωστόσο, δύο φορές όπως λένε οι επιβάτες... έσβησαν όλα τα ηλεκτρικά του αεροπλάνου με αποτέλεσμα η ανησυχία να ενταθεί και οι περισσότεροι επιβάτες να δηλώνουν ότι δεν ταξιδεύουν.
"Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το αεροσκάφος, συμβαίνει αυτό καμιά φορά, θα πετάξουμε κανονικά" έλεγαν από την εταιρεία, αλλα οι περισσότεροι επιβάτες-κυρίως όσοι ήταν με τις οικογένειές τους- είχαν ήδη τρομοκρατηθεί κι αρνήθηκαν ενώ ζήτησαν να κατέβουν!

Τελικά αρκετοί επιβάτες  επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο του αεροδρομίου και βρέθηκαν εκτός πτήσης μένοντας στη Ρόδο...