Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ...ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ !

Την ώρα που η “Ένωση” βαδίζει στο χείλος του γκρεμού, ο Δημήτρης Βιντιάδης και επενδυτική τράπεζα με έδρα το Λονδίνο εκδηλωσαν το ενδιαφέρον τους με επίσημο έγγραφο για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ.
Οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν βαρεθεί να ακούν και να διαβάζουν για κάποιον σωτήρα που έρχεται να βγάλει την αγαπημένη τους ομάδα από το αδιέξοδο, ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνεται πως είναι σοβαρά.

Το απόγευμα της Παρασκευής, πάντως, στην ΠΑΕ εστάλη έγγραφο στο οποίο παρουσιάζονται ως ενδιαφερόμενοι ο Δημήτρης Βιντιάδης (γιος του εφοπλιστή Βασίλη Βιντιάδη και εκπρόσωπος και των άλλων δύο εφοπλιστών) και μία μεγάλη επενδυτική τράπεζα του Λονδίνο που ήθελε να εμπλακεί στο ποδόσφαιρο και μέσω μεγάλης αγγλικής ομάδας.

Στο έγγραφο αυτό οι υποψήφιοι επενδυτές γνωστοποιούν το...

... ενδιαφέρον τους και ζητούν έγγραφη άδεια για να προχωρήσουν σε οικονομικό έλεγχο στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης είναι γιος του εφοπλιστή Βασίλη Βιντιάδη, ο οποίος ηγείται της εταιρείας "NIVA Shipping" και στα τέλη του περασμένου Μαΐου πραγματοποίησε ραντεβού με τον Ανδρέα Δημητρέλο σε ξενοδοχείο της Κηφισιάς.

Τότε, μάλιστα, ο υποψήφιος επενδυτής είχε ζητήσει εχεμύθεια από τον πρόεδρο της ΑΕΚ μέχρι να μπουν στην τελική ευθεία οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος θα συγκαλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ την Τετάρτη (22/08), προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του συμβουλίου για τις εξελίξεις και να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Μάλιστα η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία ενημέρωσε επίσημα για το θέμα.

Αναλυτικά: 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από consortium Ελλήνων και ξένων επενδυτών. 

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ., όπου θα συζητηθεί το θέμα και θα εγκριθεί τυπικά η άδεια για την πραγματοποίηση οικονομικού ελέγχου από την πλευρά των επενδυτών. 

Λόγω της ύπαρξης ρήτρας εμπιστευτικότητας μεταξύ των δύο πλευρών δεν μπορεί προς το παρόν να δοθεί στη δημοσιότητα κάποια άλλη πληροφορία.

newsit.gr