Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΟΡΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ....

…από Τσίπρα, Καμμένο, Κουβέλη, Τραγάκη και Μιχαλολιάκο!
Φωτογραφία για Όργια προσλήψεων στη Βουλή από Τσίπρα, Καμμένο, Κουβέλη, Τραγάκη και Μιχαλολιάκο!
Όλοι στη ρεμούλα Μπορεί η Βουλή να είναι κλειστή, λόγω διακοπών του Αυγούστου, όμως ορισμένοι "εθνοπατέρες" βολεύουν ακόμη και τέσσερις - τέσσερις τους δικούς τους, στην υγεία των κορόιδων που πληρώνουν τους φόρους τους. Ακόμη και οι αντιμνημονιακοί Τσίπρας, Καμμένος και Μιχαλολιάκος (ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής) αποφάσισαν να φορτώσουν στις πλάτες μας τους "δικούς τους" βολεύοντάς τους αυγουστιάτικα. Διαβάστε τι γίνεται Ας αρχίσουμε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα...
...ο οποίος φρόντισε να βολέψει τον... εκπρόσωπο τύπου του κόμματος κ. Α. Καρίτζη! Ναι, δεν διαβάσατε λάθος τον διόρισε ο κ. Τσίπρας, με απόφαση του Προέδρου της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη (αριθμός φύλου ΦΕΚ 381) στο πολιτικό του γραφείο στη Βουλή. Τον μισθό του, τον ενέκρινε ήδη η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής. Να υπενθυμίσω ότι νεοδιορισθείς στη Βουλή κ. Καρίτζης ήταν και το 2008 μισθοδοτούμενος από τη Βουλή των Ελλήνων, επί εποχής κ. Αλ. Αλαβάνου και είναι μέλος του Δ.Σ του Ιδρύματος Ν. Πουλαντζάς, Δ.Σ της εφημερίδας Αυγής και του ραδιοφωνικού σταθμού «Κόκκινο». 

Όπως διαβάζουμε στον "ΒΗΜΑτοδότη", με την ίδια απόφαση ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διόρισε άλλον έναν μετακλητό υπάλληλο τον κ. Α. Κ.Β. Με τη φόρα που πήραν με τους διορισμούς μετακλητούς υπαλλήλους στη Βουλή άρχισαν τώρα, πέραν των πρώην Προέδρων, των αρχηγών των κομμάτων, να διορίζουν και οι...αντιπρόεδροι της Βουλής. Η Στ΄ Αντιπρόεδρος κυρία Μαρία Κόλια_ Τσαρουχά, (των Ανεξάρτητων Ελλήνων) διόρισε δύο μετακλητούς υπαλλήλους, ο Α΄ αντιπρόεδρος ( της ΝΔ) κ. Ι. Τραγάκης διόρισε τέσσερις (διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).

Νομίζετε όμως ότι εδώ σταματάνε τους διορισμούς στη Βουλή; Κάνετε λάθος. Γιατί υπάρχει και η Χρυσή Αυγή, η οποία με απόφαση του «αρχηγού» της κ. Ν. Μιχαλολιάκου, διορίζονται στο γραφείο του στη Βουλή, δύο μετακλητοί υπάλληλοι. Ο ένας απ΄ αυτούς είναι ο κ. Νικ. Σιώης. Τον θυμάστε; Είναι ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, άνεργος (όπως είχε δηλώσει), ο οποίος παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα, επικαλούμενος φόρτο εργασίας και την έδρα του έχει καταλάβει ο πρώτος επιλαχών κ. Α. Ματθαιόπουλος. Τον κ. Ματθαιόπουλο τον θυμάστε; Είναι ο μπασίστας του μουσικού συγκροτήματος Πογκρόμ και είχε γράψει στίχους που εξυμνούσαν το...Άουσβιτς.
 
Newsnow