Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΚΑΒΟΣ:ΡΗΜΑΞΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ...

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη ενοικιαζομένων δωματίων στον Κάβο Κέρκυρας και  συνελήφθη υπήκοος Αλβανίας στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα.


Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων διάρρηξη συγκροτήματος ενοικιαζομένων δωματίων στο Κάβο Κέρκυρας και  συνελήφθη χθες (29.08.2012) το απόγευμα στον Κάβο Κέρκυρας, 50χρονος υπήκοος Αλβανίας στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κλεμμένων ηλεκτρονικών συσκευών, γυαλιών ηλίου και άλλων αντικειμένων.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά χθες (29.08.2012) τις μεσημβρινές ώρες, το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν ο 50χρονος  στην περιοχή της Λευκίμμης  και στην κατοχή του   βρέθηκαν...


      τρεις 3 συσκευές  i-pod,
      τέσσερα ζευγάρια γυαλιών ηλίου
        αρώματα

Στη συνέχεια σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

       δεκαοχτώ κινητά τηλέφωνα
       τέσσερις φωτογραφικές μηχανές
       πέντε συσκευές i-pod
       τέσσερα ρολόγια
        dvd-player
       φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
       ηλεκτρονικές μικροσυσκευές
        αρώματα
        950 ευρώ καθώς και χαρτονομίσματα  Σκοπίων
        ζευγάρια γυαλιών ηλίου

Από την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης, διαπιστώθηκε ότι  ο 50χρονος διέρρηξε χθες (29.08.2012) τις πρωινές ώρες, συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων στο οποίο διέμεναν Βρετανοί τουρίστες, από το δωμάτιο των οποίων αφαίρεσε  ηλεκτρονικές συσκευές, γυαλιά ηλίου, κινητά, ρούχα καθώς και χρήματα, μεγάλο μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή του και στην οικία του.

Την προανάκριση διενεργεί το  Αστυνομικό  Τμήμα  Λευκιμμαίων και η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων αντικειμένων που βρέθηκαν στην κατοχή του 50χρονου με υποθέσεις διαρρήξεων, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας, ενώ τα κλεμμένα αντικείμενα  επιστράφηκαν στους Βρετανούς παραθεριστές.