Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: ΜΗΔΕΝ....ΣΕ ΟΛΑ

Καταχειροκροτήθηκε ο Κερκυραίος Γκολκίπερ του Παναθηναικού και της Εθνικής Ορέστης Καρνέζης από τους φιλάθλους που ήταν και ο ΜVP του αγώνα

O χειρότερος Παναθηναϊκός όλων των εποχών που πέρασε ποτέ από το  πανέμορφο νησί των Φαιάκων ήταν ο χθεσινός  και το μόνο που θύμιζε  στους φιλάθλους  την άλλοτε  Αθηναϊκή  ομαδάρα ήταν οι φανέλες με το  τριφύλλι στο  στήθος
Eντυπωσιακή  η παρουσία των φιλάθλων 
του τριφυλλιού
 Κακός ,ασύνδετος, χωρίς φαντασία, με τους μισούς παίκτες εκτός αγώνα, κάνοντας  αγγαρεία κατάφεραν να αποδράσουν με τον βαθμό της ισοπαλίας, παρά την συγκινητική υποστήριξη των 400 οπαδών του που δεν σταμάτησαν σε όλο το 90λεπτο να τραγουδούν και να ενθαρρύνουν την ομάδα τους

Η Κέρκυρα με πολύ καλό στήσιμο στο γήπεδο  από τον Μάντζιο  δεν άφησε περιθώρια κινήσεων στον Παναθηναικό,που -του έκλεισε όλους τους χώρους-  απείλησε πρώτη φορά στο 28' με φάουλ του Χριστοδουλόπουλου στο 28' το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Αναστασόπουλος
                                   Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ 
ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ 
Χαρακτηριστικά στο 5' ο Κοντοδήμος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά ο Μπάρκογλου πήρε την κεφαλιά προ του Βύντρα στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καρνέζη.
Δυο λεπτά αργότερα η Κέρκυρα βγήκε ξανά στην επίθεση με τους Αγρίτη και Λεόν  να αλλάζουν ωραία την μπάλα με τον τελευταίο να σουτάρει και τον Καρνέζη να απομακρύνει. Στο 8' και πάλι κεφαλιά του Μπάρκογλου από το ύψος του πέναλτι δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.
Στο πρώτο ημίχρονο η Κέρκυρα 36' ειχε μια καλή ευκαιρια να ανοίξει το σκορ όταν ο Μπάρκογλου έκανε την πάσα προς τον Αγρίτη μέσα στην περιοχή αυτός από πλάγια σούταρε δυνατά με την μπάλα να φεύγει έξω.

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Γιάννης Τρεπεκλής παρακολουθεί με 
μεγάλο ενδιαφέρον την αγαπημένη του ομάδα αφού υπήρξε από 
τους βασικούς συντελεστές της έως εδώ πορείας της από την Γ Εθνική 
μέχρι την καταξίωση  της στην μεγάλη Εθνική Κατηγορία ανάμεσα σε όμορφες παρουσίες στη  Θύρα  των MVP
ΤΟ  ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.....
Η  Κέρκυρα ήταν  αυτή που απείλησε πάλι πρώτη όταν στο 47' ο Λεών έξω από την περιοχή σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνάει έξω από τα δοκάρια του Καρνέζη.
Η δεύτερη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ήταν του Βιτόλο όταν στο 57' μετά από λάθος διώξιμο της ομάδας της Κέρκυρας έξω από την περιοχή ο Ισπανός έπιασε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από τα δοκάρια του Αναστασόπουλου.
Στο 70'  με σουτ ο Μπάρκογλου έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα και  ο Καρνέζης μπλόκαρε.
Η Κέρκυρα ι στο 81' με τον Καραλή μπήκε στην περιοχή σούταρε αλλά και πάλι ο Καρνέζης είπε όχι.
Το τρίτο σουτ του αγώνα για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 84' και πάλι από τον Βιτόλο με την μπάλα να περνάει μακριά από την εστία του Αναστασόπουλου.
Πρώτη κλασική ευκαιρία στο 87'
Η πιο κλασική ευκαιρία του Παναθηναϊκού ήταν 87' με τον Πετρόπουλο που πάσαρε στον Κουίνσι που σούταρε αλλά ο Αναστασόπουλος απέκρουσε  το σουτ του Γκανέζου άσου.


                                                         Από το CORFU NEWSit και τον Nikola Souris