Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

mixelogiannakis
Τους λόγους -συνολικά οκτώ- για τους οποίους κρατάει την έδρα του Ηρακλείου εξήγησε με επιστολή του ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ μέλος της ΔΗΜΑΡ και ότι κατέβηκε ως ανεξάρτητος με το ψηφοδέλτιό της.
Στην επιστολή του, ο βουλευτής Ηρακλείου ανέφερε αναλυτικά τους οκτώ λόγους που είναι οι εξής...
“1.Εκλέχθηκα ώστε να είμαι συνεπής με το πρόγραμμα του κόμματός μου.
Σας αναφέρω σελ. 54 του προγράμματος «η ΔΗΜΑΡ είναι ανοιχτή σε συνεργασίες με την προϋπόθεση ότι θα υπηρετούν την αλλαγή των μέχρι τώρα πολιτικών», δυστυχώς αυτό δεν έγινε.
2.Εκλέχθηκα ώστε να είμαι συνεπής με τις κόκκινες γραμμές.
Σας αναφέρω Δελτίο Τύπου ΔΗΜΑΡ 11/9/2012 «Πρέπει να εξαιρεθούν α)περικοπές στα αναπηρικά, β)οριζόντιες περικοπές όλων των συντάξεων, γ)κατάργηση ΕΚΑΣ κάτω των 65 ετών, δ)κατάργηση δώρων δημοσίων υπαλλήλων».
3.Εκλέχθηκα ώστε να είμαι συνεπής όσον αφορά την προγραμματική συμφωνία που ψηφίσαμε.
α)όχι απολύσεις, β)εξυγίανση ΑΤΕ, γ)Σύμπραξη Εθνικής-Αγροτικής-Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου-Ταμείου Παρακαταθηκών ως ισχυρού εθνικού πυλώνα, δ)Αποκατάσταση αδικιών (χαμηλοσυνταξιούχοι- πολύτεκνοι).
4.Εκλέχθηκα ώστε να διαπραγματευτώ και να διεκδικήσω εθνικά ισοδύναμα και τη ρήτρα Κουβέλη. Δείτε πόσα από τα ισοδύναμα εφαρμόστηκαν και ποια είναι η τύχη της ρήτρας Κουβέλη.
5.Εκλέχθηκα για να μην ψηφίσω περαιτέρω εξαθλίωση της κοινωνίας, την οποία φέρνει το Μνημόνιο ΙΙΙ.
6.Εκλέχθηκα για να μην ψηφίσω έναν Προϋπολογισμό, όχι μόνο άδικο, αλλά που με τα συνοδά (ιδιωτικό τομέα) και με τα προαπαιτούμενα (φορολογικό-ανακεφαλαιοποίηση-εργασιακά) φέρνουν πλήρη εξαθλίωση στην Ελλάδα.
7.Εκλέχθηκα ώστε να μην είμαι ακόμα ένας βουλευτής που θα δώσει τη στήριξή του στους πλέον 151 του σάπιου και παλιού ενοχικού συστήματος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που όχι μόνο δεν θα μας απαγκιστρώσουν από το Μνημόνιο, αλλά θα τεμαχίσουν τελειωτικά την κοινωνία.
8.Τέλος, μην ξεχνάμε ότι δεν υπήρξα ποτέ μέλος της ΔΗΜΑΡ και ότι κατέβηκα ως ανεξάρτητος με το ψηφοδέλτιό της.
Για τους παραπάνω οκτώ λόγους, αν παρέδιδα την έδρα μου, σημαίνει ότι θα παρέδιδα την ψυχή, την καρδιά και την ηθική στις αξίες που υπηρετώ”.
Από το Υsterografa.gr