Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

H ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ...ΑΡΙΘΜΟΥΣ


Του Αλέκου Αυλωνίτη
Η ωμότητα των λόγων των κυβερνητικών ομιλητών στη βουλή εν όψει της ψήφισης του προυπολογισμού αλλά και κατά την συζήτηση του Μνημονίου 3, δείχνει την χωρίς ψυχή και ανθρωπιά επιχειρηματολογία της κάθε μορφής εξουσίας. Τα λογικοφανή επιχειρήματα που προβάλλουν , όπως το αν δεν πάρουμε την δόση, θα διαλυθούμε ως κράτος και ως κοινωνία, αποδεικνύουν στην πράξη το τι σημαίνει ΕΞΟΥΣΙΑ. Είναι παρόμοια με τα επιχειρήματα των βάρβαρων λαών της αρχαιότητας που θυσίαζαν ανθρώπους για να εξευμενίσουν τους Θεούς.
Χίλια επιχειρήματα μπορεί να βρει κάποιος για να...
... αποδείξει την αναγκαιότητα θέσπισης των απάνθρωπων μέτρων που λήφθησαν προχθές. Δεν υπάρχει όμως ούτε ένα επιχείρημα να πουν στους πεινασμένους συμπολίτες μας, στους καρκινοπαθείς που δεν έχουν να πάρουν τα φάρμακά τους, στους άνεργους γονείς που δεν ξέρουν τι να απαντήσουν στα παιδιά τους. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ δεν μπορεί να ψελίσει κανένας
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ δεν ακούσθηκε ποτέ για τα εκατομμύρια π
αιδιά που πεθαίνουν από πείνα στον πλανήτη μας, για τους δεκάδες πολέμους που ακόμη και σήμερα , υπάρχουν στον πλανήτη μας. Ξέρετε γιατί; Γιατί το διεθνές τραπεζικό σύστημα , το παγκόσμιο κεφάλαιο δεν έχει ψυχή. Εχει κέρδη. Μόνο κέρδη και αριθμούς. Δεν υπάρχουν για αυτό παιδιά, πεινασμένοι, σκελετωμένοι άνθρωποι. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟΙ.
Μειώστε λοιπόν το δημόσιο έλλειμμα, ισοσκελίστε τον προυπολογισμό, πάρτε τη δόση για ανακεφαλαίωση των τραπεζών και μετρήστε στο τέλος σε ποσοστά και αριθμούς τις ανθρώπινες απώλειες στο λαό .
Πόσο χιλιοειπωμένα είναι αυτά που γράφω αλλά και πόσο αληθινά.
Α ξέχασα και κάτι σημαντικό. Ολοι αυτοί που τα λένε αιώνες τώρα είναι λαικιστές.
Κατά τα άλλα μην ανησυχείτε. Αυριο βράδυ έχει εκπομπή ο Πρετεντέρης. Μην την χάσουμε.