Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ TAXIS NET ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ

Άνοιξε,TaxisNET,anoixe,TaxisNET
Με τον ΑΦΜ και τον αριθμό πινακίδας του οχήματός του μπορούν πλέον και από σήμερα οι φορολογούμενοι να εκτυπώνουν το ειδοποιητήριο για να μπορέσουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2013.
Στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων www.gsis.gr οι κάτοχοι οχημάτων μπορούν καταχωρώντας το ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους στο TAXISNET, να δουν και να εκτυπώσουν ...

...το ειδοποιητηρίου πληρωμής των τελών.
Για την πληρωμή θα πρέπει να προσκομίσουν το ειδοποιητήριο σε κάποια τράπεζα ενώ σύντομα θα δίνουν την δυνατότητα πληρωμής του τέλους μόνο με την προσκόμιση της άδειας κυκλοφορίας.
Η ειδοποίηση πληρωμής των τελών λυκλοφορίας θα πρέπει φυλάσσεται μαζί με την απόδειξη πληρωμής από την τράπεζα, σαν αποδεικτικό ότι πληρώθηκαν τα τέλη.
Υπενθυμίζεται πως φέτος δεν θα δοθούν αυτοκόλλητα σήματα κυκλοφορίας. Τους επόμενους μήνες πάντως, στις αρχές του 2013, αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία και η ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή που θα χρησιμοποιούν οι άνδρες της Τροχαίας, για να διαπιστώνουν κατά τον έλεγχο στους δρόμους αν το όχημα που έχουν σταματήσει έχει πληρώσει ή όχι τα τέλη.
Opinion post