Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ: ΝΤΡΟΠΗ, ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΩ....


Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Άντζελας Γκερέκου στις φήμες που ακούγονται για χωρισμό της από τον Τόλη Βοσκόπουλο. Την ίδια ώρα που κεντρικό δελτίο ειδήσεων αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι πέρασε μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές του στην περιοχή Μπαρμπάτι.
 «Είναι ψέματα. Είναι ντροπή για το κοριτσάκι μας να λέγονται τέτοια πράγματα. Με τον άνδρα μου δεν υπάρχει πρόβλημα». Αυτό βγήκε και δήλωσε -σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star- η Άντζελα Γκερέκου στην προσπάθειά της να βάλει μια και καλή τέλος στις φήμες που ακούγονται για επικείμενο διαζύγιο μεταξύ εκείνης και του Τόλη Βοσκόπουλου.

Εξίσου ενοχλημένη εμφανίστηκε και η αδελφή του Τόλη Βοσκόπουλου, Γκάρυ, που δήλωσε ξεκάθαρα «Τι αηδίες είναι αυτές; Είναι μια χαρά οι άνθρωποι. Με το παιδί τους, με όλα αυτά. Από όπου χωρίζουν οι άνθρωποι καλέ; Ούτε είναι καινούργιο ότι η Άντζελα φεύγει από την Παρασκευή και γυρίζει την Δευτέρα στην Κέρκυρα; Αφού εκεί είναι το γραφείο της. Ο Τόλης πάει στην Κέρκυρα μονάχα στην γιορτή του παιδιού του και κάθεται εκεί μια εβδομάδα. Είναι αυτό που λέει αστειευόμενος. ''Οι διακοπές οι δικές μου είναι όταν φεύγουν όλοι από το σπίτι που κάθομαι και την αράζω''».

Πηγή: iefimerida.gr