Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...


Θεσσαλονίκη: Απειλεί να πυρπολήσει το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων - Κρατάει όμηρο τη διευθύντρια - Διαπραγματεύσεις με κομμένη την ανάσα!

- Απομακρύνθηκε ο κόσμος και οι αστυνομικοι προσπαθούν να τον μεταπείσουν
- Κρατάει πιστόλι φωτοβολίδων και με αυτό απειλεί να αυτοπυρποληθεί αν τον πλησιάσουν
- Τι μεταδίδει από την Θεσσαλονίκη η ρεπόρτερ του γραφείου Βορείου Ελλάδος του Newsit Ελισάβετ Σταυριανίδου


Πανικός στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων στην οδό Ερμου και Καρολου Ντηλ, στο κέντρο της πόλης. Λίγο μετά τις 09.30 ένας καλοντυμένος άντρας, μπήκε στο γραφείο της διευθύντριας και την αιφνιδίασε. 
Έριξε στο πάτωμα ποσότητα βενζίνης που κουβαλούσε, την ακινητοποίησε και από εκείνη τη στιγμή απειλεί να βάλει φωτιά. Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες...

..., διεκδικεί χρήματα από το ταμείο και απειλεί πως αν  το πρόβλημά του δεν λυθεί άμεσα, θα κάνει πράξη την απειλή του.

Πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο η αστυνομία. Άντρες μπήκαν μέσα και μέχρι αυτή την ώρα προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Δεν τον έχουν πλησιάσει καθώς δεν θέλουν να τον εκνευρίσουν. Στο σημείο βρίσκεται και ειδικός διαπραγματευτής που δεν έχει σταματήσει να του μιλάει.

Η κυκλοφορία έξω από τα ταμείο παρακαταθηκών και δανείων έχει διακοπεί. Ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνθηκε από το κτίριο και οι περισσότεροι έχουν παραμείνει απ'έξω και παρακολουθούν τις εξελίξεις...                                                              

 Από το Newsit.gr