Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΦΟΡΕΩΝ.....

  ...και θεσμικών εκπροσώπων

Στέφανος Σαμοΐλης, βουλευτής Κέρκυρας
Θεόδωρος Γαλιατσάτος, περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων
Κώστας Νικολούζος, δήμαρχος Κέρκυρας

μέτωπο αντίστασης
για την προστασία και την αναβάθμιση του αεροδρομίου Κέρκυρας

  Ανοιχτή σύσκεψη, με σκοπό τη δημιουργία παλλαϊκού μετώπου αντίστασης ενάντια στις αντισυνταγματικές αποκρατικοποιήσεις και στόχο την προστασία και την αναβάθμιση του Κρατικού Αερολιμένα Κέρκυρας “Ι. Καποδίστριας”, συνδιοργανώνουν την Πέμπτη 2 του Οκτώβρη, στις 8 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου, ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Σαμοΐλης, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος και ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να παραστούν και να συμβάλουν με τις απόψεις και τις προστάσεις τους επιμελητήρια, παραγωγικοί και κοινωνικοί φορείς, σωματεία, καθώς και τα κινήματα που δραστηριοποιούνται ενάντια στο ξεπούλημα δημόσιας αναπαλλοτρίωτης γης.

Το προηγούμενο διάστημα, ο βουλευτής Στέφανος Σαμοΐλης συναντήθηκε με εκπροσώπους όλων όσοι έχουν προσκληθεί στη σύσκεψη, ενώ έχουν εκδοθεί και ενημερωτικά φυλλάδια με την πολιτική πρόταση για τον Κρατικό Αερολιμένα της Κέρκυρας, η οποία στηρίζεται στη βάση της διαχείρισης των περιφερειακών αεροδρομίων υπό κρατικό έλεγχο και δημόσια διοίκηση.

Οι συνδιοργανωτές της σύσκεψης προσδοκούν ότι, από τη δράση του υπό σύσταση μετώπου αντίστασης, θα επιτευχθεί η προσδοκώμενη ακύρωση της εκποίησης του   Κρατικού Αερολιμένα Κέρκυρας. Από την επικείμενη σύσκεψη θα προκύψει ο σχεδιασμός των κινητοποιήσεων, αναγκαίων για την επίτευξη του κεντρικού στόχου.