Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ !!! ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΌ.....



Έκρηξη όλμου στο Βόλο: Η Ελλάδα θρηνεί για το θάνατο των τριών οπλιτώνΣτο πένθος βυθίζει τη χώρα μας η νέα τραγωδία, αυτή τη φορά στις Ένοπλες Δυνάμεις, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την πολύνεκρη καραμπόλα στην Εγνατία - Κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις
Δύο επαγγελματίες οπλίτες και ένας φαντάρος βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από έκρηξη όλμου κατά τη διάρκεια εκτέλεσης άσκησης σε πεδίο βολής στο Βόλο.
Συγκεκριμένα, η τραγωδία που βυθίζει στο πένθος την Ελλάδα, συνέβη κατά τη διάρκεια άσκησης στο Πεδίο Βολών Γλαφυρών Βόλου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα σωλήνας όλμου διερράγη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα από την έκρηξη που ακολούθησε, τρεις στρατιώτες. 
Από την έκρηξη υπάρχει και ένας βαριά τραυματίας, ένας υπολοχαγός, που έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Βόλου με στρατιωτικό ασθενοφόρο.
Με εντολή του Δημήτρη Αβραμόπουλου πέταξαν με ελικόπτερο για τον τόπο του τραγικού δυστυχήματος ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ζήτησε επίσης, από τον αρχηγό ΓΕΣ να ολοκληρώσει τάχιστα τις έρευνες για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.
Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις ένοπλες δυνάμεις. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ Μαγνησίας, υπάρχουν και τέσσερις τραυματίες.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε αυτό το τραγικό δυστύχημα. 


      Bίντεο από το πεδίο βολής


Πηγη newsbomb.gr