Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ : Ο Ο.Φ.Α.Μ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ SUPER CUP....

...σήμερα το απόγευμα, αφού επικράτησε με σκορ 5-6 στα πέναλτι,(ο κανονικός αγώνας τελείωσε 1-1) του ΑΟ ΣΙΝΑΡΑΔΩΝ και σήκωσε το Κύπελλο Αλληλεγγύης


               
            
              Ο ΟΦΑΜ  το ήθελε περισσότερο !!!!


ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΑ
Αξίζουν Συγχαρητήρια  στον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Προβατά, τον Γενικό Γραμματέα κ, Παναγιώτη Μποζίκη καθώς και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ της  ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για την καθιέρωση του θεσμού Αλληλεγγύης
Οι εισπράξεις του αγώνα θα διατεθούν από την
ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για να χειρουργηθούν δύο μικρά παιδιά
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙ
                                   


       Απίστευτη Οργάνωση από την ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

                  
Μεγάλη μπάλα από τον σκόρερ  και MVP του αγώνα Σπύρο Γραμμένο, που πλήγωσε το χωριό του , τον Σταύρο Ρούσσο που του έδωσε την ασίστ όταν οι παίκτες του ΟΦΑΜ στο γκολ της ισοφάρισης έκρυψαν κυριολεκτικά την μπάλα και τον Αρχηγό Κώστα Ανδριώτη !!!!
ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΙΩΤΗ
 

















Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΟΦΑΜ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ!!!!     
ΑΒΡΑΜΙΩΤΗΣ ΘΥΜΙΟΣ: Όποιος θα το έπαιρνε θα αδικούσε τον άλλον  

Υπερήφανος για τους παίκτες του δήλωσε (και) ο τεχνικός του νικητή, ΟΦΑΜ.- «Οι
δύο ομάδες έδειξαν πως είναι ισοδύναμες. Ευχαριστώ τον... αδελφό μου!»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» του στον αδελφό του, τον Αρσένη, τον μεγάλο πρωταγωνιστή στη «ρώσικη ρουλέτα», που έκρινε τον φετινό αγώνα Super Cup, είπε, μετά τη λήξη του σημερινού (Τρίτη, 28/10) «τελικού» στο Κανόνι, ο Ευθύμης Αβραμιώτης!
«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον αδελφό μου! Δεν είχαμε κάτι με τον μικρό (σ.σ. Θρ. Καποδίστριας), είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και δύο ματς τώρα δεν έχει δεχτεί γκολ. Ενώ και σ’ αυτό που δέχτηκε σήμερα, δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Απλά, λόγω εμπειρίας (το έχει κάνει και στο παρελθόν σε τελικούς, παράδειγμα, με τη Βολίδα), μιλήσαμε με τον Αρσένη και πήραμε την απόφαση να μπει στα πέναλτι. Αν και ήταν λίγο διστακτικός στην αρχή, γιατί είχε λίγο καιρό να παίξει και είχε χάσει προπονήσεις. Αρκούσε, όμως, να καθίσει απλά κάτω απ’ την εστία...», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των νικητών.
Για τον Θύμιο, ο τελικός αποδείχτηκε μια αγωνιώδης ακροβασία σε τεντωμένο σχοινί και όποια ομάδα έχανε, στο φινάλε, θα είχε δίκιο να νιώθει αδικημένη: «Ήταν ένα ματς που αποδείχτηκε ντέρμπι σε όλα τα σημεία του. Οι καλοί παίκτες των δύο ομάδων αλληλοεξουδετερώθηκαν. Πήγε σε... μια κλωστή από την αρχή μέχρι το τέλος – ακόμη και στη διάρκεια των πέναλτι. Όποια ομάδα το έπαιρνε, θα... αδικούσε την άλλη!» υποστήριξε.
Ενώ, αφού επισήμανε ότι ο ΑΟΣ είχε το αβαντάζ του γνώριμου γηπέδου, δήλωσε υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του, που κατάφεραν να το υπερκεράσουν, με το πάθος και τη μεγάλη τους προσπάθεια: «Nα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη τους προσπάθεια, με την αγωνιστικότητα και το πάθος που έδειξαν, με έκαναν υπερήφανο. Οι Σιναράδες ευτύχισαν να προηγηθούν από ένα δικό μας, τεράστιο λάθος –μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας. Εμείς, όμως, ξέραμε ότι είχαμε παίκτες δυνατούς, για να γυρίσουμε το παιχνίδι» είπε.
Και ολοκλήρωσε ως εξής: «Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες έδειξαν ότι είναι ισοδύναμες, με τις Σιναράδες, λόγω έδρας, να έχουν μια ελαφρά υπεροχή - το παιχνίδι, κάθε φορά, γίνεται στην έδρα τους-, καθώς ήξεραν καλύτερο το γήπεδο και τα “πατήματά” του. Τα παιδιά, όμως, πάλεψαν πάρα πολύ, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους...».

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ......