Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ !!!



-Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμμάρους, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν, καταστροφές σε σπίτια και καταστήματα -Εκατοντάδες κλήσεις για βοήθεια δέχτηκε η Πυροσβεστική

 «Πνίγηκε» η Αττική


Μια πόλη ανοχύρωτη. Αυτό είναι το συμπέρασμα από τα όσα συνέβησαν σήμερα στην Αθήνα λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που έπληξε ολόκληρο το λεκανοπέδιο.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώθηκαν σε Πειραιά και δυτικά προάστια, με τους δρόμους να μετατρέπονται σε χειμάρρους και να παρασέρνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.
Σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν, ενώ η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων.
2174222
Μέχρι τις 20.00 το βράδυ η Πυροσβεστική είχε δεχθεί 450 κλήσεις για βοήθεια, με αποτέλεσμα να επιχειρούν σε διάφορα σημεία 135 πυροσβέστες με 65 οχήματα, ενώ εκτιμάται πως η επιχείρηση θα κρατήσει αρκετή ώρα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα. 

Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται σε Πειραιά, Νίκαια, Κερατσίνι, Καματερό, Πέραμα, Δραπετσώνα, Μενίδι, Περιστέρι, Ίλιον.
2174232
Στην οδό Κύπρου στο Μενίδι, η Πυροσβεστική χρειάστηκε να απεγκλωβίσει τρία άτομα μέσα από ένα αυτοκίνητο, το οποίο παρασύρθηκε από ορμητικά νερά ρέματος.
Παράλληλα, πυροσβέστες προσπαθούν από αντλήσουν τα νερά από υπόγειο πάρκιγνκ σούπερ μάρκετ στο Ίλιον.
Κυκλοφοριακό χάος
Η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε την ώρα που οι περισσότεροι επέστρεφαν από τις δουλειές τους στα σπίτια τους προκάλεσε «κυκλοφοριακό έμφραγμα».
Οι ουρές των οχημάτων που ξεκινούσαν από τον Άγιο Στέφανο έφταναν μέχρι τον Πειραιά.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίστηκαν στην λεωφόρο Κηφισίας από το Χαλάνδρι μέχρι τους Αμπελόκηπους, στην Μεσογείων από το Πεντάγωνο μέχρι την Αλεξάνδρας.
2174240
Ακινητοποιημένα παρέμειναν τα οχήματα στο Περιστέρι, στην λεωφόρο Αθηνών και στη Θηβών.
Στη Νίκαια τα αυτοκίνητα παρασύρθηκαν με αποτέλεσμα το ένα να βρεθεί πάνω στο άλλο. Ανάλογη εικόνα και σε περιοχές του Πειραιά.
Πηγη newsbomb.gr