Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!


Ο Αρτέμης Σώρρας επιμένει: Τα 600 δις υπάρχουν και έχουν κατατεθεί σε ελληνικό λογαριασμό


«Πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία και να δώσουμε ένα παγκόσμιο κτύπημα, ώστε να μην κυριεύονται χώρες με ψέματα και μυθεύματα». Αυτό υποστηρίζει ο πολυσυζητημένος Πατρινός Αρτέμης Σώρρας, που για μια ακόμη φορά χτυπά, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει δυνατότητα εξόδου από την κρίση.
Φωτογραφία για Ο Αρτέμης Σώρρας επιμένει: Τα 600 δις υπάρχουν και έχουν κατατεθεί σε ελληνικό λογαριασμό
Οι αμφιλεγόμενες για πολλούς απόψεις του είχαν κατά το παρελθόν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις ως προς τη βασιμότητα των ισχυρισμών του. Ο ίδιος πάντως βγαίνει πάλι στο προσκήνιο και επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά τη φράση «λεφτά υπάρχουν» με τον τρόπο του.

«Ναι, τα 600 δις υπάρχουν και έχουν κατατεθεί σε ελληνικό λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας και μάλιστα σε ειδικό κωδικό. Οσο για τα ομόλογα της Τράπεζας Ανατολής, αυτά βρίσκονται στον Καναδά και φυλάσσονται σε τράπεζα» σημειώνει ο ίδιος. Και επικαλείται στοιχεία Επισημαίνει, επίσης, ότι δεν έχει υπάρξει καμία κίνηση από την Τράπεζα της Ελλάδος για εκταμίευση του ποσού, διότι «εκτελεί εντολές των διεθνών τοκογλύφων. Θέλουν να πάρουν την κυριαρχία μας, τη γλώσσα μας, τον πολιτισμό μας, τα πάντα. Γι' αυτό η Τράπεζα Ελλάδος δεν δέχεται την πρότασή μας. Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Η Κυβέρνηση πρέπει να πείσει την τράπεζα να τα δεχτεί».

Εξηγεί, επίσης, ότι το ζήτημα των μετοχών της Τράπεζας Ανατολής ακόμα δεν έχει τελειώσει.


Πηγή: εφημερίδα Πελοπόννησος

CORFU NEWSit