Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΚΡΥΩΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ....


Συννεφιά και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Κρυώνει πάλι ο καιρός, αφού σήμερα Τρίτη προβλέπεται παγετός νωρίς το πρωί και τη νύχτα στα ηπειρωτικά, αλλά και στα βόρεια όπου κατά τόπους θα είναι ισχυρός. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το απόγευμα στα δυτικά και παράκτια τμήματα με χιόνια στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα βαθμιαία θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθεί βροχή ή χιονόνερο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ στη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -7 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Παράλληλα καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το βράδυ κυρίως στα θαλάσσια και παράκτια τμήματα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -4 έως 14 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθεί βροχή ή χιονόνερο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 11 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών και γρήγορη βελτίωση του καιρού, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθεί βροχή ή χιονόνερο αργά τη νύχτα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε περισσότερα...

·         Ελλάδα·         Αττική


·         Δυτική Στερεά

·         Δωδεκάνησα

·         Εύβοια

·         ήπειρος

·         θερμοκρασία

·         Θεσσαλία

·         Θεσσαλονίκη

·         Θράκη

·         καιρός

·         καταιγίδα

·         Κρήτη

·         Κυκλάδες

·         Μακεδονία


·         Νησιά Ιονίου

·         πρόγνωση καιρού

e-efimerida