Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΟΚ:Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΕΣ....


Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη η 1η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) Κέρκυρας η οποία συγκροτήθηκε πρόσφατα και έχει ως σκοπό να διεξαγάγει όλες τις προσυνεδριακές διαδικασίες στο Νομό ενόψει του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στα τέλη Φεβρουαρίου-αρχές Μαρτίου.
Η ΝΟΕΣ αποτελείται από...
... 34 μέλη αλλά είναι ανοικτή σε μέλη ή φίλους του κινήματος που επιθυμούν να πλαισιώσουν την προσπάθεια ανασυγκρότησης και προσυνεδριακού διαλόγου.
Στην χθεσινή πρώτη συνεδρίαση, ορίστηκε η 9μελής Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΟΕΣ αποτελούμενη από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανασυγκρότησης Κώστα Στογιάνο, Νίκο Ράλλη, Αλέξη Αλεξάκη, Σπύρο Βερονίκη, Δημ. Μπιάγκη, Ανδρέα Σαούλο, Γιάννη Καρύδη και με 2 ακόμα μέλη, τους Σπύρο Λέλα και Σπύρο Μαυρόπουλο. 
Επίσης ορίστηκαν τα μέλη που θα είναι υπεύθυνα για τις διαδικασίες σε κάθε πρώην Καποδιστριακό δήμο.
Διατυπώθηκαν επίσης κάποιες πρώτες σκέψεις και προβληματισμοί όσον αφορά στην πορεία προς το Συνέδριο, τη θέση του ΠΑΣΟΚ και τα μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας.
ΟΙ συνεδριάσεις της ΝΟΕΣ θα είναι τακτικές ανά εβδομάδα προκειμένου να δρομολογηθούν οι προσυνεδριακές διαδικασίες μόλις αυτές οριστικοποιηθούν ενώ θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του μήνα και συνάντηση της ΝΟΕΣ με κλιμάκιο της κεντρικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.

CORFU NEWSit