Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ:ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ...

...ακροδεξιοί, νεοναζί και καθ' έξιν συκοφάντες

Ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε για τη στοχοποίησή του για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, μέσω της πρότασης που κατέθεσαν...
οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και στήριξε η Χρυσή Αυγή. 
Ο πρώην πρωθυπουργός, σε επίσημη δήλωσή του, καταγγέλει την “ενορχηστρωμένη στοχοποίησή του που ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια” και αναφέρεται – χωρίς όμως να την κατονομάσει – στην πρόταση που κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και στηρίζει η Χρυσή Αυγή, για παραπομπή το ίδιου σε προκαταρκτική επιτροπή για την υπόθεση της “λίστας Λαγκάρντ”. 

Αναλυτικά, ολόκληρη η δήλωση του κ. Παπανδρέου:

“Είναι τιμή μου να με στοχοποιούν με την υπογραφή τους ακροδεξιοί, νεοναζί και καθ' έξιν και επάγγελμα συκοφάντες. Αποτελούν απλά τον τελευταίο -και τον πιο θλιβερό- κρίκο της ενορχηστρωμένης στοχοποίησής μου που ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια.

Ό,τι και να κάνουν, εγώ είμαι εδώ. Θα στέκομαι πάντα απέναντι στη δημαγωγία, την πατριδοκαπηλία, το λαϊκισμό και τη βία, που διαιρούν τον Ελληνικό λαό. Και δεν θα πάψω ποτέ να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μου, για τη Δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

Για τις μεγάλες αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Για ένα πολιτικό σύστημα που θα δίνει καθημερινά μάχη με τις πελατειακές αντιλήψεις, θα μάχεται απέναντι στα οργανωμένα μικρά και μεγάλα συμφέροντα, θα συγκρούεται με τα πάσης φύσεως κατεστημένα. Για μία Ελλάδα απαλλαγμένη από μικροκομματικές πολιτικές συμπεριφορές και σκοπιμότητες, που όχι μόνο αδικούν την εικόνα μας, τις προοπτικές μας και την αναπτυξιακή μας πορεία, αλλά καθηλώνουν την Ελλάδα σε εξάρτηση από τρίτους”.

tromaktiko
CORFU NEWSit