Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚ! ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ...

…και την παρουσιάζει ως άντρο οργίων ΒΙΝΤΕΟ

«Υπάρχει ένας κανόνας εδώ. Αν κάνεις σεξ με το ίδιο άτομο τρεις φορές, πρέπει να πιεις ένα σφηνάκι ούρα. Δεν υπάρχει εργαζόμενος στον Κάβο που να μην έχει πιει τουλάχιστον ένα ποτήρι ούρα». Η μαρτυρία στην κάμερα του Channel 4 σε συνδυασμό με τα πλάνα μεθυσμένων Βρετανών που επιδίδονται σε…
... ουροποσία, σίγουρα έκανε πολλούς Βρετανούς γονείς να αναθεωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών τους.

Το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής «What Happens in Kavos», προβλήθηκε την Τρίτη από το Channel 4 και λίγα λεπτά μετά την έναρξή του δεν ήταν λίγοι οι βρετανοί τηλεθεατές που άρχισαν να τηλεφωνούν στο κανάλι για να εκφράσουν την αηδία τους και την αγανάκτησή τους.

Χαρακτηριστική είναι η στιγμή όπου πλάνο απεικονίζει τον 25χρονo Ryan να υποβάλλεται σε εγχείρηση πέους καθώς του κόπηκε η ακροποσθία μετά από μια βραδιά άγριου σεξ στην παραλία.

Το επεισόδιο, του οποίου η διάρκεια φτάνει τα 45 λεπτά, απεικονίζει στιγμές βρετανών τουριστών στον Κάβο της Κέρκυρας, ένα από τα πιο τουριστικά σημεία του νησιού. Πλάνα σοκαριστικά  έως αηδιαστικά που δείχνουν αγόρια και κορίτσια να πίνουν αλκοόλ μέχρις εσχάτων, ομάδες νέων που επιδίδονται σε προσομοιώσεις ερωτικών πράξεων, παρέες που εισπνέουν υποξείδιο του αζώτου.

Σοκ ωστόσο προκαλούν  μαρτυρίες από εργαζόμενους σε κλινικές πως ένας στους τρεις τουρίστες στον Κάβο έχει χλαμύδια ή άλλου είδους σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ο 22χρονος Νταριλ κοιτάει την κάμερα και δηλώνει: «Πρέπει να βρω εκείνο το κορίτσι που έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα, να την πλησιάσω σαν αρπακτικό και να της το κάνω»… Όμως όλοι, άντρες και γυναίκες παραδέχονται ένα μόνο πράγμα: «Όσοι ερχόμαστε εδώ, ερχόμαστε για να πιούμε, να μεθύσουμε και να κάνουμε σεξ με όσους περισσότερους αγνώστους μπορούμε…».



Από το πρώτο Θέμα