Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΓΣΕΒΕΕ : "Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΗ : !!!

Συγκέντρωση της ΓΣΕΒΕΕ την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Με κεντρικό σύνθημα «Η ζωή μας δεν είναι αναλώσιμη» η ΓΣΕΒΕΕ διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στις 2 το μεσημέρι στη Πλατεία Κλαυθμώνος. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι έμποροι και οι αυτοαπασχολούμενοι έχουν γονατίσει από την εξοντωτική υπερφορολόγηση, από τα δρακόντεια πρόστιμα και από τις παράλογες «ρυθμίσεις» του ΟΑΕΕ, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γ. Καββαθάς. Τα τελευταία 4 χρόνια 250.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτα, 1 στις 2 είναι στο κόκκινο ενώ την ίδια στιγμή 1.000.000 επαγγελματίες και βιοτέχνες καθώς και οι οικογένειές τους είναι ανασφάλιστοι, πρόσθεσε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.
Τα βασικά αιτήματα της ΓΣΕΒΕΕ είναι:
·        να σταματήσει η υπερφορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που τις οδηγεί στον αφανισμό
·        να αποσυρθούν οι ρυθμίσεις που αφορούν στα υπέρογκα φορολογικά πρόστιμα.
·        να μην μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις.
·        να εκλογικευτούν οι ρυθμίσεις των οφειλών των ΜμΕ προς τον ΟΑΕΕ και το ΙΚΑ έτσι ώστε και να μπορούν να εξυπηρετηθούν αλλά και για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ταμείων. 
·        να αποποινικοποιηθούν οι οφειλές προς τον ΟΑΕΕ.

·        να αποκατασταθεί η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για το σύνολο των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ και να διαχωριστεί η ασφαλιστική ενημερότητα από τη θεώρηση των βιβλιαρίων.