Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.....

ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ
Σε ανακοίνωση διαγραφής του Χρήστου Ανθη τόσο από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη όσο και από την παράταξη «Νέα Ιόνιος Πολιτεία», προχώρησε κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Σπύρος Σπύρου.

Στην ανακοίνωσή του ο Περιφερειάρχης αναφέρει:
«1.-Το μέλος της παράταξης ΝΕΑ ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ κ.Χρήστος ΄Ανθης του Κωνσταντίνου ανακοίνωσε δημόσια ότι συγκρότησε Π
εριφερειακή Παράταξη στα Ιόνια Νησιά με την ονομασία «Επτανησίων Θέληση», της οποίας είναι ο ίδιος επικεφαλής ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.
Έτσι έθεσε τον εαυτό του εκτός της παράταξής μας, η οποία είχε ήδη ανακοινώσει την κάθοδό της στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές στις 18 Μαΐου 2014.
2.-Θεωρούμε την ενέργεια του κ. Χρήστου ΄Ανθη πολιτικό ατόπημα, δεδομένου ότι η παράταξη και ο Περιφερειάρχης Σπυρίδων Σπύρου τον τίμησαν με το αξίωμα του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας - Δια βίου Μάθησης - Μεταφοράς Μαθητών - Απασχόλησης.
3.-Είναι σαφές ότι η πράξη του αντίκειται στην πολιτική δεοντολογία, στο ενδεδειγμένο ήθος και στη πολιτική πρακτική, αφού ως Αντιπεριφερειάρχης, πέραν των άλλων, συμμετέχει στην Εκτελεστική Επιτροπή, θεμελιώδες όργανο για τη λειτουργία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το μεγαλύτερο ατόπημα στην πολιτική είναι η εμμονή στην απραξία στην κομματοκρατία ,στην λησμονιά των εντολών του λαού που σε εξέλεξε.

Ήθος στην πολιτική πρακτική θεωρείται κατά την γνώμη μου, το καθήκον του πολιτικού να ανατρέπει, να ανανεώνει, να αναδεικνύει, να αντιστέκεται.

ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΣΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ. 

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΨΕΤΕ.