Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

TΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Η "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" !!!

Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να εγκριθεί η λειτουργικότητα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ από την Γ.Γ.Α. που δίνει το δικαίωμα στον σύλλογο να προχωρήσει για τις οικοδομικές άδειες. 
Τελειώνει άμεσα η «Αγια-Σοφιά»
Εν αναμονή της τακτοποίησης των γραφειοκρατικών ζητημάτων βρίσκεται η ΑΕΚ, ώστε να μπει στην τελική ευθεία το πλάνο για την κατασκευή του νέου γηπέδου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. 

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι της «Ένωσης» έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για να μην υπάρχει η παραμικρή καθυστέρηση στη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», το… πράσινο φως από την Πολιτεία θα ανάψει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αφού θα κατατεθεί το νομοθετικό σχέδιο, στο οποίο έχει ενταχθεί και η ρύθμιση που αφορά την «Αγια-Σοφιά» και θα έχει προηγηθεί η υπογραφή των εγγράφων από τους αρμόδιους Υπουργούς (ΥΠΕΚΑ, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Οικονομικών). 

Την ίδια ώρα, στον «Δικέφαλο» περιμένουν την έγκριση του φακέλου καταλληλότητας λειτουργίας του γηπέδου από την Γ.Γ.Α., η οποία θα έρθει και εκείνη εντός της εβδομάδας. 

Στη συνέχεια, η ΑΕΚ θα αποκτήσει το δικαίωμα να ξεκινήσει τα έργα για την ανέγερση του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. 
Πηγή: novasportfm