Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ !!!!

      Τους έψαχναν και δεν τους έβρισκαν!!!


Μεγάλο κάζο έκαναν στους τούρκους οι πιλότοι μας!!! Τους έψαχναν και δεν τους έβρισκαν!!!
Γιαβάς -Γιαβάς Αγά μου να σε δω, αλλά και δεν το βιάζομαι… Λέει μια τούρκικη παροιμία όταν τα βρίσκεις σκούρα!
Μια ασυνήθιστη “αερομαχία “ έλαβε μέρος στο Αιγαίο την 25η Μαρτίου κοντά στο Καστελόριζο!
Ελληνικά μαχητικά F-16 απογειώνονται από Αεροδρόμιο της Πολεμικής Αεροπορίας με Αποστολή να πετάξουν πάνω από το Καστελόριζο, Ρόδο και ΚΩ για την Παρέλαση!
Έλα όμως που οι χειριστές τους είναι από τους τσαμπουκάδες της Αεροπορίας και πετώντας σαν Ιπτάμενοι δράκοι χαμηλά άρχισαν να...


... κάνουν και κάτι παλαβά (σαν τη φώτο) πάνω από βραχονησίδες με αποτέλεσμα να χτυπήσει κόκκινος συναγερμός στην απέναντι όχθη και οι Τούρκοι να διατάξουν «Scrable» άμεση απογείωση την ετοιμότητα τους!
Απογείωσαν ένα ζεύγος μαχητικών για να αναχαιτίσει τους… Ρωμιούς που σύμφωνα με τον ελεγκτή πετούσαν εκείνη την στιγμή πάνω από Τουρκικό εναέριο χώρο..!
Έλα όμως που τα Ελληνικά πετώντας κυριολεκτικά πάνω από τα κύματα είχαν φτάσει στη νήσο Κω, όταν τα Τούρκικα έφταναν κοντά στο Καστελόριζο.. Αφού τα Τούρκικα ξόδεψαν τα καύσιμα τους ψάχνοντας επί τρία λεπτά την περιοχή παραλίγο να αναχαιτίσουν τα δύο Τούρκικα F-16 που ερχόταν οπλισμένο στην περιοχή προς βοήθεια τους περνώντας τα για Ελληνικά, που έψαχναν μάταια να τα βρουν στον αέρα!
Από πληροφορίες μάθαμε ότι οι φωνές του Αρχιελεγκτή που τον κάλεσαν εσπευσμένα στη βάση, ακούγονταν έξω από το θάλαμο των επιχειρήσεων, αφού αναφέρθηκε αλλά δεν καταγράφτηκε ποτέ ίχνος Ελληνικών Μαχητικών που όμως πέταξαν και στην Παρέλαση της Ρόδου! (και ούτε καν κάνουμε λόγο για οπτική επαφή και άλλα τρελά που διαβάσαμε)
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται και από το «Μάλτα ΓΙΟΚ» περάσαμε στο… Αεροπλάνα ΓΙΟΚ Αφέντη μου, να μα τον Αλλάχ

Πηγη hellasforce.com