Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ...

                 …πολυνομοσχεδίου !!!

Δυναμικό και αγωνιστικό παρών έδωσαν στο Σύνταγμα μέλη της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ αλλά και φαρμακοποιοί με αφορμή τη ψήφιση του πολυνομσχεδίου.
Σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ υποστηρίζει ότι το πολυνομοσχέδιο με τις διατάξεις που περιλαμβάνει «στέλνει στη γκιλοτίνα εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους, ολόκληρη την ελληνική κοινωνία» ενώ «καταργεί στην ουσία κάθε παροχή κοινωνικής ασφάλειας από το ήδη στραπατσαρισμένο κοινωνικό κράτος».
Το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ ξεκίνησε στις 18:30 στην πλατεία Συντάγματος, ενώ στις 19:00 το απόγευμα οργάνωσε συγκέντρωση στην Ομόνοια, το ΠΑΜΕ.  
Παράλληλα, στο κέντρο βρέθηκαν και 500 μέλη της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ.
Εν τω μεταξύ, φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στο κέντρο ζητώντας την απόσυρση διατάξεων που αφορούν τη λειτουργία των φαρμακείων.
Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν και οι γιατροί, με την Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) να χαρακτηρίζει «τερατώδεις» τις ρυθμίσεις για την υγεία που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο.
Οι φαρμακοποιοί που βρίσκονται σε απεργία διαρκείας, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχισης των κινητοποιήσεων και μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, ενώ και οι νοσοκομειακοί γιατροί δήλωσαν τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ, την Τρίτη, 1 Απριλίου, ημέρα συνεδρίασης του ECOFIN και στην απεργία την Τετάρτη, 9 Απριλίου.
Πηγη news247